Desenele obscene, înlăturate de pe fațadele clădirilor. Atenție, urmează amenzi!

O echipă formată din inspectori din cadrul Direcţiei Urbanism şi Amenajarea Teritoriului şi poliţişti locali au făcut verificări la faţadele clădirilor din zona Lunca Pomostului, potrivit legii locale.

Au fost constatate intervenţii la faţadele clădirilor la cinci spaţii comerciale şi la 10 apartamente, fără a deţine aviz de culoare.

Potrivit hotărârii adoptate în Consiliul Local Reșița, „persoanele fizice şi juridice au obligaţia să întreţină corespunzător faţadele clădirilor deţinute în proprietate sau sub orice alt titlu. Aceasta înseamnă execuţia de lucrări de refaceri şi reparaţii la tencuieli şi zugrăvirea totală, înlocuirea geamurilor sparte sau murdare, eliminare înscrisuri şi desene obscene etc.”

tm4ua media express de banat (100x1000px)

Totodată, aceeaşi HCL prevede faptul că proprietarii trebuie să obțină aviz de culoare de la Direcția de Urbanism. „Menţionăm că toţi proprietarii clădirilor identificate au fost somaţi să obţină avizul de culoare şi să realizeze unitar faţada clădirii până la data de 30 mai 2015”, a precizat Roxana Topală, purtătorul de cuvânt al Primăriei Reșița.

banner 970 x 250

Comments

  1. grigore says:

    NU LASA SA TREACA OCAZIA PE LANGA TINE ! Vei descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:
    oncea_grigore@yahoo.com