UPDATE. Descinderi pentru evaziune fiscală. 15 locații luate cu asalt de mascați!

Mai multe locuințe și sediul unei societăți comerciale sunt în această dimineață ținta unor verificări ale oamenilor legii. Polițiștii verifică circuitul banilor și presupun faptul că firma a făcut evaziune fiscală de milioane cu complicitatea unor persoane fizice.

Mai exact, ar fi vorba despre un producător de carne, care, să își justifice încasările, a tăiat facturi false pe numele mai multor persoane fizice. Acțiunea polițiștilor are sprijinul Direcției Sanitar-Veterinare și Pentru Siguranța Animalelor. Acțiunea este în plină desfășurare la această oră atât în Caraș-Severin, cât și în județul Timiș.

Un alt lanț de magazine care a fost vizat de procurori este Mona Lisa. Punctele de comercializare a cărnii au fost verificate la jumătatea anului 2014, iar în urma neregulilor pe care le-au descoperit, procurorii au cerut lacăt pe ușa magazinelor. Decizia însă a fost contestată de avocații patronilor și este acum în atenția judecătorilor care trebuie să se pronunțe dacă vor închide sau nu magazinele. Și la firma Mona Lisa oamenii legii au spus că ar fi vorba despre evaziune fiscală.

tm4ua media express de banat (100x1000px)

UPDATE 1 – „Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin au efectuat 10 percheziţii în judeţul Caraş-Severin şi cinci în judeţul Timiş, în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.

Faţă de o femeie,de 39 de ani, administrator al unei întreprinderi individuale, a fost dispusă continuarea urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunii de evaziune fiscală, prejudiciul urmând a fi stabilit pe parcursul cercetărilor.

Din cercetări a reieşit că în evidenţele contabile ale întreprinderii se regăsesc documente care nu ar avea la bază operaţiuni reale”, a precizat Ancuța Chețan, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

UPDATE 2 – „Au fost efectuate percheziţii la clienţii mei din Rusca Teregova ce vizează posibile infracţiuni de evaziune fiscală. E vorba despre anumite achiziţii de animale. Clienţii mei, Ion şi Mirela Galescu, au calitatea de suspecţi şi vor fi audiaţi la sediul IPJ Caraş-Severin”, a declarat avocatul Cosmin Bolosin.

Rămâi cu Express de Banat, revenim cu amănunte!   

banner 970 x 250

Comments

  1. Pe iei au furat destul!!! says:

    Bravo!!!!

  2. grigore says:

    NU LASA SA TREACA OCAZIA PE LANGA TINE ! Vei descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:
    oncea_grigore@yahoo.com