Schelean, noul secretar executiv al PDL!

Parlamentarul de Caraş-Severin, membru al echipei de campanie a lui Vasile Blaga pentru alegerile interne din PDL, a fost ales într-o funcţie importantă în structura centrală a democrat-liberalilor.

Deputatul PDL de Caraş Severin este noul secretar executiv al Partidului Democrat Liberal, preşedinte al comisiei pentru administraţie publică locală şi centrală, justiţie, siguranţă naţională, ordine publică şi siguranţa cetăţeanului. În cadrul Consiliului Naţional de Coordonare reunit sâmbătă, Valeria Schelean a câştigat detaşat, cu 290 de voturi, din cele 538 valabil exprimate. Contracandidaţii la această funcţie au obţinut, după cum urmează: Andrei Mircea Florin – 141 de voturi, Gheorghe Florin – 81 şi Constantin Luca – 26.

Le mulţumesc colegilor care au avut încredere în mine şi mi-au acordat şansa şi onoarea de a lupta pentru PDL din calitatea de secretar executiv al partidului. Am certitudinea că noua conducere a PDL va confirma dorinţa de stabilitate şi reconstrucţie a celui mai important partid de dreapta de pe eşichierul politic, dorinţă manifestată atât de membrii  Partidului Democrat Liberal, cât şi de românii dezamăgiţi de promisiunile neonorate şi eşecurile pe bandă rulantă ale USL”, a declarat Valeria Schelean.

Comments

  1. Matei Donea says:

    http://www.politicienii.ro/2013/04/01/stima-noastra-si-mandria/#.UWHFdG7fqHs

    Valeria Schelean, la vreo patru luni de cand si-a castigat mandatul de deputat, a reusit sa-si deschida un cabinet parlamentar in orasul Otelu Rosu, fix in “miezul” colegiului 5 – Caras Severin.

    http://www.politicienii.ro/2013/04/01/stima-noastra-si-mandria/#.UWHFdG7fqHs