Deputatul Pau și-a schimbat ținta electorală! Renunță la Parlament!

Pro România Timiș țintește sus la alegerile locale! Adrian Pau vrea ca viceprimarul Timișoarei și vicepreședintele Consiliului Județean Timiș să fie din partidul său. Deputatul are în plan să renunțe la București pentru un post de consilier județean. Liderul Pro România declară că nu are ambiția să fie șeful CJ și nu exclude să fie partener cu Titu Bojin, care și-a anunțat candidatura la președenția Consiliului.

Adrian Pau și-a anunțat următoarea țintă: Consiliul Județean Timiș! Deputatul refuză o posibilă candidatură la Primăria Timișoarei și spune că nu îl interesează în mod special funcția de președinte al CJT. Pau nu exclude posibilitatea unui parteneriat cu Titu Bojin, care și-a anunțat intenția de a ocupa din nou fotoliul de președinte al CJT. „Nu candidez la Primăria Timișoara. Îmi place la CJT. Poate eu și domnul Bojin vom fi parteneri. Deși sunt oltean, nu îmi doresc neapărat șefia. Sunt câteva persoane care și dacă ne plac și dacă nu ne plac, au un bagaj de voturi. Domnul Robu are un bagaj de voturi, domnul Bojin are un bagaj de voturi, domnul Dobra are un bagaj de voturi. Acel bagaj trebuie să se regăsească undeva, mă gândesc că nu va umbla liber pe stradă. Acum, unde se vor regăsi acele voturi rămâne de văzut. Oricum nu mai avem foarte mult timp și încep să se limpezească apele.”, a declarat Adrian Pau. Deputatul Pro România a declarat anterior că este dificil pentru un politician să depășească notorietatea lui Titu Bojin, fostul președinte al Consiliului Județean între 2012-2016. Pau este de părere că după fuziunea UNPR cu PSD, Bojin, actual membru UNPR, îl va surclasa pe Călin Dobra în sondajele pentru șefia CJ.

Deputatul Pro România speră să dea un vicepreședinte la Consiliul Județean și un viceprimar. Pau nu a răspuns cine va ocupa funcțiile. Întrebat dacă Roxana Iliescu, fostul vicepreședinte CJT, este favorită pentru un post de conducere, liderul Pro România a declarat că partidul nu este în măsură să împartă funcții. „Nu am stabilit încă cine va candida la CJ și cine va candida la Primărie, însă pot să vă spun cu certitudine că îmi doresc foarte tare și probabil Pro România va avea atât vicepreședinte la CJ, cât și viceprimar. Vedem cine va avea aportul cel mai pronunțat în organizarea acestor alegeri. Nu am stabilit și nu suntem în măsura să împărțim funcții.”, a încheiat deputatul.

Roxana Iliescu este membru Pro România din aprilie 2019. Anterior a ocupat funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș și a fost președintele filialei PMP Timiș. Cornel Sămărtinean a detronat-o din funcția de președinte al PMP la alegerile interne, ceea ce a determinat-o pe Roxana Iliescu să demisioneze atât din partid, cât și din funcția de vicepreședinte al CJ.

CITEȘTE ȘI:

Titu Bojin, viitorul candidat PSD pentru Consiliul Județean Timiș? „Nu știu ce va face Călin Dobra”

Împunsături între Titu Bojin și Călin Dobra, în plenul Consiliului Județean Timiș