Titu Bojin, viitorul candidat PSD pentru Consiliul Județean Timiș? „Nu știu ce va face Călin Dobra”

untitled design set 970x90 px

În ultima vreme, președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, are o campania de imagine foarte agresivă, cu postări zilnice pe rețelele de socializare, dar și cu conferințe de presă mai degrabă organizate pentru ca liderul PSD să se laude singur decât să transmită informații. Această ușoară disperare poate fi explicată prin faptul că în partid Dobra nu mai e foarte susținut, iar din urmă vine tare Titu Bojin.

Călin Dobra a fost ținta ironiilor subtile ale lui Adrian Pau, care spune că nici pentru Parlament, dar nici pentru CJT omul politic născut la Lugoj nu mai are susținere. Despre candidatura lui Bojin pentru Consiliul Județean se vorbește tot mai mult, mai ales că UNPR va fuziona, cel mai probabil, cu PSD. „Domnul Iordache i-a promis lui Marian Cucșa un loc de deputat. Ce va face Călin Dobra? Vine Titu Bojin la CJT. Sunt foarte curios care sunt parlamentarii Timișului, sunt foarte curios ce spune domnul Iordache despre ce se întâmplă în organizație”, spune deputatul Pro România Adrian Pau.

Deși teoretic sunt adversari politici, Pau spune că Bojin are șanse bune să câștige președinția CJT, instituție pe care a mai condus-o după alegerile locale din 2012, când a candidat cu alianța USL. „Domnul Bojin și-a asumat-o, dânsul mai dorește o candidatură la CJT. Având în vedere că a fost aprobată fuziunea cu UNPR, domnul Titu Bojin va fi membru cu drepturi depline al organizației PSD Timiș. Și dacă se va face un sondaj, domnul Bojin are toate șansele să fie mai bine poziționat ca domnul Călin Dobra. Pe vremea USL, Titu Bojin a avut 52 de procente pe Timișoara, e foarte greu ca un politician să-l depășească ca notorietate pe Bojin. Poate Marian Cucșa”, a spus, ironic, Pau, care e la „cuțite” cu Marian Cucșa, deputat ales pe listele ALDE.

Și dacă am pomenit de ALDE Timiș, Pau crede că organizația locală din Timiș va imploza după ce Marian Cucșa s-a rupt de Călin Popescu Tăriceanu. „Titi Stancu și-ar dori să preia organizația, există foști APR-irști care ar dori să preia puterea, Valentin Tudorică cu alți prieteni de-ai lui Marian se dezic de Marian Cucșa cu jumătate de gură. Treburile sunt alambicate acolo și cred că aceste lucruri vor duce la desființarea organizației ALDE”, a mai spus Pau.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/