Primarul din Săcălaz, trimis la plimbare de Adrian Pau! „Sunt apucături securisto-comuniste!”

explo 1000x200

PRO România Timiș continuă să înroleze noi membri, dar există și oameni pentru care ușa partidului este închisă. Un astfel de caz este cel al primarului din Săcălaz, Ilie Todașcă!

PRO România Timiș n-a anunțat până în prezent prea multe nume sonore pentru scena politică județeană, dar continuă să-și lărgească rândurile. „Am avut o săptămână foarte bună. Am reușit să definitivăm organizația la Jimbolia, unde a venit alături de noi fostul președinte UNPR, Nicușor Vasiliu”, a precizat deputatul Adrian Pau despre organizația cu 150 de membri din orașul de la frontieră. „Echipei PRO România i s-a alăturat fosta președintă a organizației de tineret ALDE, Izabela Siminic, care se va integra în organizația municipală. Vom stabili ce funcție va avea. Alături de Izabela a venit și Adrian Buda, un tânăr care nu a făcut politică”, a mai spus Pau despre noii membri.

Pau a ținut să puncteze că nu-l va primi în organizație pe Ilie Todașcă, primarul din Săcălaz, deoarece aceasta i-ar persecuta o colega de partid, angajată a instituției, deoarece dorește să candideze la alegerile locale de anul viitor. „Eu am organizație la Săcălaz. Domnului Todașcă nu-i convine, a început să o persecute pe candidata noastra, Otilia Tulcan, angajata Primăriei Săcălaz. Domnul Todașcă a luat decizia de a-i modifica fișa postului, de a o muta din birou. Revenim la aceste apucături securisto-comuniste. Nu mi se pare normal ca dacă cineva vrea să candideze, să fie persecutat de persoana în funcție. Când semeni vânt, culegi furtună. Femeia și-a făcut treaba în primărie 20 de ani. Îi transmit domnului Ilie Todașcă că dânsul pentru PRO România este un subiect închis”, a precizat Pau.

 

banner 970 x 250