Deputata PDL Valeria Schelean s-a iubit un an în secret cu un senator liberal!

Mama fetiţei lui Gruia Stoica, patronul CFR Marfă, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu un coleg din Comisia de revizuire a Constituţiei.

Zvonurile legate de relaţia dintre Valeria Schelean şi liberalul Tudor Chiuariu, fostul ministru al Justiţiei, au fost confirmate chiar de cei doi la revenirea din vacanţa parlamentară, pe care şi-au petrecut-o împreună. Parlamentarii, unul din opoziţie, iar celălalt de la putere, şi-au descoperit sentimentele unul pentru celălalt în urmă cu mai multă vreme, dar acestea s-au intensificat în momentul în care au devenit colegi în Comisia de revizuire a Constituţiei. Lucrurile au evoluat foarte repede, astfel că Valeria Schelean se pregăteşte să devină din nou mămică. Acesta pare să fie şi motivul pentru care cei doi îndrăgostiţi s-au hotărât să vorbească despre relaţia lor.

Într-un interviu pentru revista Tango, în care povestea lor de dragoste era comparată cu cea din Romeo şi Julieta, Valeria Schelean a spus:  ,,Romeo şi Julieta nu făceau politică, din câte îmi amintesc. Cred că aceasta e doar o problemă aparentă. Într-adevăr, suntem doi oameni politici cu opţiuni, cariere şi experienţe politice diferite. Nu amestecăm viaţa privată cu viaţa profesională şi lucrul acesta ne-a reuşit până acum. Suntem doi oameni independenţi, realizaţi profesional, care nu depindem de politică, iar în politică nu depindem unul de celălalt”.

Comments

  1. ALEXANDRU NEMOIANU says:

    Sa le fie de bine!