Deputata PDL Valeria Schelean s-a iubit un an în secret cu un senator liberal!

banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01

Mama fetiţei lui Gruia Stoica, patronul CFR Marfă, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu un coleg din Comisia de revizuire a Constituţiei.

Zvonurile legate de relaţia dintre Valeria Schelean şi liberalul Tudor Chiuariu, fostul ministru al Justiţiei, au fost confirmate chiar de cei doi la revenirea din vacanţa parlamentară, pe care şi-au petrecut-o împreună. Parlamentarii, unul din opoziţie, iar celălalt de la putere, şi-au descoperit sentimentele unul pentru celălalt în urmă cu mai multă vreme, dar acestea s-au intensificat în momentul în care au devenit colegi în Comisia de revizuire a Constituţiei. Lucrurile au evoluat foarte repede, astfel că Valeria Schelean se pregăteşte să devină din nou mămică. Acesta pare să fie şi motivul pentru care cei doi îndrăgostiţi s-au hotărât să vorbească despre relaţia lor.

1000x100 casa brutarului

Într-un interviu pentru revista Tango, în care povestea lor de dragoste era comparată cu cea din Romeo şi Julieta, Valeria Schelean a spus:  ,,Romeo şi Julieta nu făceau politică, din câte îmi amintesc. Cred că aceasta e doar o problemă aparentă. Într-adevăr, suntem doi oameni politici cu opţiuni, cariere şi experienţe politice diferite. Nu amestecăm viaţa privată cu viaţa profesională şi lucrul acesta ne-a reuşit până acum. Suntem doi oameni independenţi, realizaţi profesional, care nu depindem de politică, iar în politică nu depindem unul de celălalt”.

expres banat 1000x100 (2)

Comments

  1. ALEXANDRU NEMOIANU says:

    Sa le fie de bine!