Deplasare cu gând de victorie la Slatina!

Rosso–nerii se vor deplasa la Slatina, unde vor juca împotriva formației clasate pe locul opt. Reșițenii vin după două victorii și se află pe locul cinci în clasamentul ligii secunde. În schimb oltenii, se află pe locul opt, la trei lungimi de reșițeni.

Echipa din Slatina a avut un început bun de campionat, acumulând patru puncte, unul din remiza cu cei de la CSM Râmnicu Vâlcea, în debut, și victorie în etapa a doua cu cei de la Mioveni. Dar, în ultimele două etape, au cedat fără drept de apel în fața unor echipe cu pretenții la promovare, Gloria Bistrița, de altfel liderul seriei, și Universitatea Craiova.

După ce și-au revenit din startul mai puțin reușit, echipa lui Pană pleacă din postura de favorită, având în vedere pozițiile celor două echipe, dar antrenorul reșițenilor este destul de precaut în privința meciului: „Suntem înaintea unui joc greu, ţinând cont că jucăm în deplasare şi pe terenul unei echipe grele a seriei. Nu cred că există un favorit cert în acest joc, chiar dacă noi venim după două victorii, iar ei după două înfrângeri. Noi mergem la victorie, cunosc echipa din Slatina, am văzut-o, e o echipă tânără, care are în componenţă jucători buni, iar noi vom încerca să profităm de lipsa lor de omogenitate”, a declarat pentru Express de Banat Marian Pană.