Denigrări, minciuni, acuzații și jigniri! „Nu am dat replici acide și nici satisfacție unor pseudo liberali”

Marcel Vela dezminte orice informație potrivit căreia deciziile recente de excludere a unor membri PNL ar avea la bază vreo notă personală, deși, susține liderul liberal, a avut de înfruntat, în ultima vreme, o serie de cuvinte și atitudini deplasate.

În urma informațiilor publicate astăzi de Express de Banat, președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, a dorit să pună punctul pe „i”. În ciuda atmosferei încinse din interiorul partidului și în ciuda conflictelor interne evidente, decizia de excludere a unor membri din formațiune vine strict ca urmare a rezultatelor proaste obținute la alegerile europarlamentare.

„De câteva luni de zile există o campanie publică împotriva mea, ca președinte de filială și împotriva PNL prin denigrări, minciuni, acuzații sau jigniri sub diferite forme. Nu am dat replici acide și nici satisfacție unor pseudo liberali care fac tot felul de declarații sau oferă «informații pe surse» ca sa intru cu ei în polemici sau dispute publice sterile”, transmite Marcel Vela într-un drept la replică.

CITEȘTE ȘI: NEWS ALERT. Primarul Torma, dat afară din PNL! „Voi vota întotdeauna împotriva celor care dau intenționat pase la adversari!”

„Vă aduc la cunoștință că în PNL se respectă doar STATUTUL, că nu este vorba de răfuieli sau a pune la punct pe cine înfruntă sau nu înfruntă pe mine sau pe altcineva. Analiza este doar pe rezultate, nu pe vorbe sau revoluții, iar Decizia BPJ din data de 13 iunie are legătura strict cu comportamentul din campanie al unor colegi majori și responsabili, cât și cu rezultatele electorale ale următorilor patru membri PNL:

– Ovidiu Firca, primar Grădinari
– Magda Ciurea, primar Ramna
– Adrian Torma, primar Modova Nouă
– Ionel Românu, primar Forotic”

În ceea ce privește Caransebeșul, punctul zero al conflictelor din interiorul PNL, Marcel Vela spune că cireașa de pe tort în ceea ce privește soarta lui Felix Borcean a fost refuzul primarului de a monta bannere post-alegeri prin care organizația PNL dorea să-și exprime mulțumirea în fața votanților. Senatorul admite că acest refuz poate atrage după sine o nouă excludere din partid, pe cea a lui Felix Borcean. „Referitor la Caransebeș, după recentul refuz al primarului de a aproba Organizației PNL montarea unor bannere de mulțumire cetățenilor pentru voturile din 26 mai, într-adevăr s-a luat decizia la nivelul conducerii locale de a fi invitat la clarificări pentru a se decide viitorul echipei din Caransebeș, care poate însemna și o propunere de excludere de către BPJ, sau nu”.

În finalul informării transmise, Marcel Vela subliniază că „nu există nici pe ordinea de zi a viitorului BPJ vreo altă persoană din Reșița sau altă organizație invitată statutar cu acest scop și nici alte discuții de acest gen”.

CITEȘTE ȘI: Borcean, Torma, Minea, Popescu și toți cei cu gura mare, excluși din PNL Caraș-Severin! Se pune de revoluție!