Borcean, Torma, Minea, Popescu și toți cei cu gura mare, excluși din PNL Caraș-Severin! Se pune de revoluție!

Introducerea votului uninominal pentru Consiliul Județean și rezultatul filialei pe care o conduce la alegerile europarlamentare îi permit lui Marcel Vela să scape de toți cei care au îndrăznit să-l înfrunte!

În PNL Caraș-Severin se mărește de la o oră la alta lista cu cei care urmează să fie dați afară din partid. În același timp însă, au început să sune telefoanele în stânga și-n dreapta pentru un front comun în apărarea celor care au deja sentință de „condamnare”. Soarta lui Adrian Torma e greu de schimbat. Felix Borcean, primarul Caransebeșului, va fi executat miercuri, când pe ordinea de a Biroului Politic Local sunt trecute analiza și propunerea către BPJ Caraș-Severin a excluderii din PNL a acestuia. Și tot atunci va fi propus județului pentru excludere și Mihai Minea. Cei trei se află pe lista oficială a excluderilor. Lista neoficială e deschisă de Hadrian Popescu, liderul Grupului PNL din Consiliul Local Reșița. Aici se mai îngrămădesc însă destui. Toți au ceva în comun. L-au criticat dur, public, pe președintele Vela. Nu li se reproșează însă asta, ci sunt prezentate cu totul și cu totul alte motive.

Ghilotina nu e văzută cu ochi buni de toată lumea din PNL Caraș-Severin, astfel că se pregătește un scut care să-i apere de BPJ pe cei intrați în dizgrația lui Marcel Vela. Practic, în filială e iminentă izbucnirea unor adevărate răfuieli.