Nebunie pe ritmuri metalice în ținutul gugulanilor! Ce trupe vor întreține atmosfera?

Gugulan Rock își va deschide porțile pentru a șasea oară anul acesta, în Banatul Montan! Sunetele asurzitoare ale chitarelor se vor auzi în tot vestul țării, iar rockul se va servi „pe pâine” pentru toți „degustătorii” în cauză!

Luna august va aduce un nou prilej de bucurie muzicală pentru toți melomanii bănățeni. Gugulan Rock Open Air Festival se va desfășura în perioada 16-18 august și va aduce trupe rock și metal emblematice, precum: Saturnus, Timpuri Noi, Sur Austru, Magica, Grai, Anabioz, Times of Need, Lucky Thirteen și trupa Terra Infernal.

Festivalul de anul acesta se va desfășura în aceeași nouă locație, poziționată excelent, chiar la intrarea în Caransebeș din direcția Reșița, care dispune de o panoramă deosebită asupra întregului ținut gugulan, unde vor fi găzduite toate activitățile care se vor desfășura pe parcursul celor trei zile asurzitoare de festival. Locația dispune de acces pe un drum asfaltat până la intrare, loc de parcare și camping.

Asigurând autenticitatea și diversitatea acestui eveniment, Gugulan Rock întărește parteneriatul cu Atelierul Creativelo, de unde se vor putea achiziționa accesorii și produse în stilul nelipsit al rockului.

Prețurile biletelor sunt extraordinar de accesibile și permit oricărui iubitor de muzică să se bucure de experiența unică a frecvențelor metalice. Abonamentul pe cele trei zile este de 50 de lei, iar cel pe o zi, 30 de lei.