Democrat-liberalii definitivează lista candidaţilor

Organizaţia judeţeană a PDL, condusă de Nicuşor Vasilescu, primarul din Băile Herculane, a stabilit în mare parte numele celor care vor intra în lupta pentru un fotoliu de parlamentar.

La Biroul Permanent Naţional al PDL de astăzi mai rămâne în discuţie, după cum a precizat liderul PDL Caraş-Severin, doar numele candidatului pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 1 Reşiţa şi Colegiul 2 Caransebeş. “PDL Caraş-Severin propune în primul rând o listă cu candidaţi curaţi. Sunt nume noi, însă cunoscute cărăşenilor. E vorba de economişti, de profesori universitari, oameni de înaltă calitate morală şi buni specialişti”, a declarat Vasilescu.

Pentru Senat, PDL Caraş-Severin mizează pe doctorul în economie Ioan Sabo, fost prefect al judeţului. Acesta va candida în Colegiul 1 Reşiţa. Pentru Colegiul 2, PDL îl propune pe profesorul universitar Tiberiu Mănescu, de la Universitatea „Eftimie Murgu“.

Cadidaţii pentru Camera Deputaţilor în Colegiile 1 şi 2 vor fi desemnaţi abia astăzi. În Colegiul 3 (Băile Herculane, Moldova Nouă) candidează fostul primar al comunei Bozovici, Aurel Miclea, în Colegiul 4 (Anina, Oraviţa), fostul primar al Oraviţei, Ionel Goga, iar în Colegiul 5, Dragoş Enache, fost candidat la Primăria Oţelu Roşu.

Rămâi pe expressdebanat.ro. Revenim cu amănunte!

Comments

  1. buchinar says:

    Cat de curat este Domnul Goga!

  2. @buchinar says:

    Spre surprinderea ta, chiar este!