„Vom câștiga șapte colegii din șapte!”

Startul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare se dă în mai puțin de o lună. Liderii politici din Caraș-Severin sunt nerăbdători însă să lanseze pronosticuri, care mai de care mai îndrăznețe.

Dacă tot se pregătesc de o lansare istorică a candidaților, social-democrații sunt convinși că și scorul pe care îl vor obține la alegerile parlamentare va fi unul remarcabil. „În Caraș-Severin, în condiții absolut normale, vom lua șapte colegii din șapte, adică toți cei care vor candida pentru USL vor obține 50 la sută plus unu din voturile electoratului”, a declarat secretarul general al PSD Caraș-Severin, Nicolae Ștefănescu, pentru „Express de Banat”.

În ceea ce privește plecarea la București, social-democrații nu se lasă mai prejos de colegii lor din Alianță. Dacă Ionesie Ghiorghioni declara vineri pentru „Express de Banat” că 300 de liberali vor lua drumul capitalei, astăzi și social-democrații pun la punct ultimele detalii legate de plecarea spre capitală, acolo unde pe Stadionul Arena Națională, USL urmează să își lanseze candidații cu mare fast. Pe lângă cei 300 de liberali, din județ vor mai pleca 300 de membri ai PSD și alți 40 ai UNPR. „Punctul de întâlnire al microbuzelor, autobuzelor și mașinilor din Caraș-Severin va fi intrarea în București, mâine, la ora 15.00”, a precizat Nicolae Ștefănescu.