VIDEO: PP-DD atacă USL-ul!

Preşedintele Organizaţiei Judeţene PP-DD, Valentin Blănariu, a semnalat astăzi, în calitate de consilier local, mai multe nereguli care ar exista în Primăria Reşiţa şi Consiliul Local.

În primul rând, Blănariu susţine că nu se respectă legea privind convocarea Consiliului Local. Mai exact, că se convoacă preponderent şedinţe de îndată şi foarte rar şedinţe ordinare, acestea din urmă fiind deseori anulate. “Convocarea se face în aceeaşi zi, mapele sunt puse la dispoziţia consilierilor locali la intrarea în sală şi nu mai avem timp să le studiem. Se trece repede la vot şi suntem puşi în situaţia de a vota în necunoştinţă de cauză. De multe ori, noi ne abţinem de la vot. E grav, pentru că aceste proiecte, în majoritatea lor, nu sunt în interesul oraşului, sunt în interesul clientelei politice USL-iste”, a acuzat liderul PP-DD Caraş-Severin.

“Consilierii lor se abţin şi în şedinţele ordinare. De foarte multe ori intervin şi lucruri urgente şi contăm pe buna voinţă a consilierilor. La ultima şedinţă ei au fost foarte supăraţi deoarece s-ar fi votat mai multe proiecte decât consideră ei că se impun pentru o şedinţă extraordinară. Unii dintre ei au şi părăsit sala din câte îmi amintesc. Cred că e vorba de lipsă de experienţă”, a replicat social-democratul Ioan Crina, viceprimarul Reşiţei.