Mocioalcă, despre Arena Națională

Membrii Alianței USL s-au întors în această dimineață de la București, acolo unde au participat, pe Arena Națională, la o lansare istorică a candidaților care vor intra în competiția electorală pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.

Președintele PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă, a reprezentat județul pe Arena Națională, alături de ceilalți lideri ai USL de la nivel local. Potrivit liderului social-democrat, peste 800 de membri și simpatizanți ai USL din Caraș-Severin au luat drumul capitalei, ca să îi susțină pe viitorii candidați în cursa pentru alegerile parlamentare.

„Ieri a fost un moment, și nu unul oarecare! Intenția PSD nu a fost neapărat să pună în umbră PPE. Mai de grabă, aș spune că ne pregătim cu acest vehicul electoral, USL, ca să intrăm în campania electorală. De aceea, o mobilizare de forțe cum rar s-a mai văzut, s-a întâmplat ieri pe Stadionul Arena Națională”, a declarat președintele PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă, pentru „Express de Banat”.

Marele eveniment a fost precedat de o ședință a Comitetului Executiv Național, care l-a împuternicit pe președintele PSD, Victor Ponta, să decidă cum va împărți între cele patru partide din Alianță, cele zece la sută din locuri pentru care sunt discuții. „Despre Caraș-Severin nu s-a discutat absolut nimic. Noi ne-am prezentat la acest eveniment grandios cu peste 800 de participanți. În jur de 530 a avut PSD, peste 300 a avut PNL și 40, UNPR. Deci, cifra aceea, de 74.000, chiar simbolică fiind, reprezintă 1 la sută din cei care au votat la referendum”, a subliniat social-democratul.

Fără modificări pentru listele din Caraș
Așa cum „Express de Banat” a mai relatat, candidații PSD pentru Caraș-Severin sunt:

Camera Deputaților – Tudorița Nicula, Ion Mocioalcă. Tot la Camera Depuaților, din partea USL, candidează și președintele UNPR Caraș-Severin, Ion Tabugan.

Senat:  Aurel Duruț

„Nimic nu e cert până nu ai mandatul câștigat, dar noi nu am fost anunțați că Biroul Permanent Național ar avea alte intenții. Când vor fi alte discuții, le facem publice”, a concluzionat președintele social-democrat.