USL se pregătește să scrie istorie!

Lansarea candidaților USL pentru alegerile parlamentare din data de 9 decembrie se anunță una fastuoasă, cu peste 74.000 de membri de partid prezenți pe Stadionul Național Arena din București. Evenimentul se dorește a fi unul demn de Cartea Recordurilor.

Liberalii și social-democrații din Caraș-Severin, susținuți de colegii lor de la Uniunea Națională pentru Progresul României, se pregătesc să plece în capitală, acolo unde pe data de 17 octombrie, adică miercuri, se lansează într-un cadru oficial candidații care vor să obțină un loc de deputat sau senator în Parlamentul României, din partea USL. “În jur de 300 de persoane vor pleca la București, cel mai probabil, marți seară“, a declarat pentru “Express de Banat” Ionesie Ghiorghioni, vicepreședinte al PNL Caraș-Severin.

Ca să reușească să adune 74.000 de persoane pe fastuosul stadion, mai marii de la centru le-au impus și colegilor din teritoriu să participe cu un număr însemnat de membri de partid. Potrivit ziarelor centrale, USL a catalogat acțiunea drept “cel mai mare eveniment organizat de la Revoluţie încoace”.

Liderii centrali vor ca la evenimentul de lansare a candidaţilor Uniunii la alegererile parlamentare să participe 54.000 de persoane aşezate în tribunele şi peluzele Arenei Naţionale – acoperind astfel capacitatea stadionului – la care să se adauge 20.000 de persoane care să ocupe spaţiul destinat gazonului.