Demisie la vârful PLR Caraş-Severin! „Politica nu e pentru mine!”

Doru Dumitru a renunţat la şefia organizaţiei judeţene a Partidului Liberal Reformator, preferând să se ocupe de afaceri şi să fie mai aproape de familie.

Liberalii reformatori trebuie să-şi aleagă un nou lider după ce Doru Dumitru s-a declarat învins de desele deplasări în capitală şi teritoriu şi nu de vreun eşec sau scandal, aşa cum se întâmplă adesea în politica românească. „Domnul Doru Dumitru este alături de noi în continuare, dar deoarece cererea de forţă de muncă şi de implicare în firmă a crescut faţă de anul trecut, cred că va renunţa la preşedinţia PLR Caraş-Severin. Asta implică deplasări la Bucureşti, şedinţe zonale, şi a luat hotărârea să se ocupe de firmă. Se va numi un preşedinte interimar la Bucureşti. Există deja o nominalizare pentru un nou preşedinte. Rămâne membru în continuare, rămâne aproape de noi şi această demisie nu influenţează cu nimic activitatea partidului”, a declarat Ionel Goagă, secretarul general al organizaţiei judeţene.

Doru Dumitru a confirmat pentru expressdebanat.ro nu numai renunţarea la şefia PLR, ci şi ieşirea definitivă din scena politică: „Mi-am dat demisia acum câteva zile. Eu mi-am neglijat familia şi afacerea în perioada în care m-am ocupat de partid, am şi un copil mic, de zece luni. Nu mă mai interesează politica, ocupă prea mult timp şi nu nu e pentru mine. Am renunţat şi la funcţia de preşedinte, şi la calitatea de membru PLR. A fost o încercare, dar prefer să-mi petrec mai mult timp cu familia. Nu e pentru mine!”

Comments

  1. Raresb11 says:

    Of Cata minciuna aceasta demisie este cauzată de evaziunea fiscală pe care Doru Dumitru împreuna cu marele proiectant Gigi Manu fa Sc Manu consulting si cu Vali stekla interlopul Mandriloiusi țiganul Camacho (marius Câmpean )au făcut o si la PLR mai mulți au evaziune mai bine se chemaPLR evazionist si Goagal ăla secretar sa ne lase ca a intrat in faliment cât de deștept este

  2. Raresb11 says:

    Poate Goagă Sau Goagal asta vrea sa ne învețe cum sa fraudeaza fonduri europene si cum sa facem evaziune cu prietenii si partidul PLR la marea reuniune