Liberalii reformatori dau ponturi pentru atragerea de fonduri europene!

untitled design set 970x90 px

Primăriile care nu au găsit soluţii pentru atragerea de fonduri europene, ONG-urile şi oamenii de afaceri interesaţi de implementarea proiectelor cu finanţare UE sunt invitaţi să ia parte la seminarul organizat de filiala judeţeană a Partidului Liberal Reformator pe această temă.  

Ionel Goagă, secretarul general al PLR Caraş-Severin, Cristian Havrileţi şi Ionela Kovacs, preşedintele şi vicepreşedintele Organizaţiei Municipale Reșița, au susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia au anunţat organizarea seminarului „Perspectiva şi sprijinul PLR în aplicarea Proiectelor Transfrontaliere şi Dezvoltarea IMM-urilor”, care va avea mâine, la ora 16.30, în sala de conferinţe de la etajul trei al clădirii Diamant din Reşiţa. „Vizate de acest seminar sunt ONG-urile şi administraţiile publice locale, pentru proiectele transfrontaliere, şi IMM-urile, în ceea ce priveşte accesarea fondurilor europene. Noi credem că ideile bune merită sprijinite, dar ele ca să devină eligibile şi ca să primească finanţare trebuie transformate în proiecte de calitate. Am invitat pentru a dezbate pe această temă pe doamna consultat financiar Cristina Truţă, care are peste 50 de proiecte duse la final şi peste 50 de milioane de euro gestionate. Această primă acţiune se înscrie într-un proiect mai amplu al PLR Caraş-Severin”, a dezvăluit Ionel Goagă.

ionela kovacs

Cristian HavrileţiVicepreşedinta PLR Reşiţa a taxat elegant cu această ocazie obiceiurile politicienilor români, care sunt activi doar în perioada campaniilor electorale. „Noi considerăm că politica nu înseamnă doar voturile pe care noi trebuie să le luăm într-un an electoral, nu înseamnă doar funcţiile pe care vrem să le ocupăm, ci înseamnă să fim aproape de oameni şi să ne implicăm în tot ceea ce înseamnă dezvoltarea comunităţii din care noi facem parte. Acesta este motivul pentru care organizăm acest seminar”, a declarat Ionela Kovacs.

Liderul organizaţiei municipale a PLR va fi chiar unul dintre cei care vor oferi sfaturi şi informaţii preţioase celor care vor lua parte la acest seminar. „Voi avea şi eu o prezentare în cadrul acestui seminar urmare a experienţei mele în bănci, de vreo zece ani, în care voi încerca să explic celor care sunt interesaţi de accesarea de fonduri cum să aibă banii necesari cofinanţării. Rolul meu în acest seminar este de a oferi soluţii pentru a rezolva problema cofinanţării. Sperăm să fie un prim pas reuşit în a arăta că vrem să facem altceva”, a adăugat Cristian Havrileţi.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/