De Zilele Muncii şi Tineretului, controale pe foc continuu la unităţile turistice din judeţ!

ISU „Semenic“ Caraş-Severin anunţă efectuarea de controale, din 27 aprilie până în 2 mai 2018, zi de zi, la unitățile turistice unde se preconizează o afluență mai mare de persoane.

Specialiștii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic“ al Județului Caraș-Severin vor desfășura o serie de activități cu caracter preventiv, „premergător și pe timpul Zilei Internaționale a Muncii și Zilei Internaționale a Tineretului, în scopul creșterii gradului de siguranță al cetățenilor. Astfel, se vor efectua controale de prevenire a situațiilor de urgență la unitățile turistice de pe teritoriul județului, unde se preconizează o afluență mai mare de persoane“, informează Magdalena Tocmelea, purtător de cuvânt al ISU.

CITEŞTE ŞI: MAY I have this dance of togetherness? Legenda se trezește la viață! Nopți pline de energie și vibrații avec Ponton

publicitate ziar expresb 1000x100

Pe timpul controalelor se vor verifica existența autorizației de securitate la incendiu, starea căilor de acces, modul de exploatare a instalațiilor și mijloacelor electrice și de încălzire, dar și existența mijloacelor de primă intervenție. O atenție deosebită, mai avertizează reprezentanţii ISU, se va acorda instruirii personalului unităților turistice în domeniul situațiilor de urgență și modului de organizare a intervenției în caz de incendiu.