Reîntâlnire cu tradiția în Parcul Tricolorului din Reșița [FOTO]

promovare online Timisoara Casa Auto

Dacă ați ratat cumva Alaiul Primăverii în această dimineață, vă puteți lua revanșa cu o vizită în Parcul Tricolorului, acolo unde manifestarea continuă și unde toate ansamblurile participante la paradă vor urca, rând pe rând, pe scenă.

Bonus, tot acolo vă puteți întâlni cu producători tradiționali (cioplitori în lemn, creatori de costume populare, olari), dar și cu produse tradiționale, unele dintre ele chiar marca „produs de munte” sau „produs bănățean”. Acum, în anul în care serbăm Centenarul României Mari, o reîntâlnire cu tradiția noastră românească este o alegere spre care vă îndemnăm.

Direcția Județeană pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Caraș-Severin este organizatorul tradițional al Alaiului al Primăverii, de data asta având și un partener de nădeje în SC Piețe Reșița SRL, cei care au făcut ca măsuțele și căsuțele cu produse tradiționale să ofere bogate surprize culinare reșițenilor și cărășenilor care ajung în Parcul Tricolorului în această minivacanță de 1 Mai.

promovare banner maxagro

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157695501999214″]

publicitate tmc 640