Panică la Colegiul CD Loga! Elevi bântuiți de… „femeia cu seringa”!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Panica declanșată printre elevii și părinții de la un liceu din Caransebeș a făcut ca direcțiunea să ia măsuri de schimbare a regulamentului școlar pentru perioada următoare. Totul s-a transformat într-o isterie care s-a răspândit foarte repede, ba mai mult, pe telefoanele mobile şi pe rețelele sociale a fost transmisă în privat fotografia celei care a băgat spaima în copii.

Totul a început după ce mai mulți părinți au sesizat că femeia care a înțepat cu seringa două persoane la un supermarket din municipiu, acum aproape o lună de zile, ar da târcoale școlii. Și cum prima dată intră în panică părinții, aceștia au sesizat conducerea Colegiului  Național CD Loga, care, precaută, a luat măsura ca elevii din ciclul primar și gimnazial să fie însoțiți de cadrele didactice la finalul orelor, până ce vor fi predați părinților.

Reamintim că la începutul lunii aprilie, Serviciul de Urgență 112 a fost sesizat că o femeie în vârstă de 63 de ani din Caransebeș, cunoscută cu probleme psihice, ar fi înțepat cu o seringă două persoane. Cazul a ajuns în atenția Poliției Municipiului Caransebeș.

promovare banner maxagro

CITEŞTE ŞI: Oameni atacați cu o seringă în parcarea unui supermarket din Caransebeș!

Directorul Colegiului Național CD Loga ne-a declarat că trebuie calmată această isterie creată, însă nici nu a putut să nu ia măsuri de precauție. „La noi polițistul arondat școlii ne-a adus la cunoștință că femeia ar fi fost văzută dând târcoale clădirii și sălii de sport, astfel că ne-a rugat să luăm măsuri de precauție. Am multiplicat fotografia cu femeia, adusă de domnul polițist, am expus-o la avizierele școlii și am distribuit-o în privat pe telefoanele mobile ale profesorilor, pentru a putea fi pregătiți în caz că o vom observa în jurul școlii sau în școală ca să anunțăm Poliția. De asemenea, nici o ușă a unității școlare nu mai stă deschisă, pentru a nu mai intra nimeni în școală fără acordul gardianului”, ne-a precizat directorul Colegiului Național CD Loga, Gabriela Pfeifer.

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/