MAY I have this dance of togetherness? Legenda se trezește la viață! Nopți pline de energie și vibrații avec Ponton

Mall 1000x100 untitled design set 970x90 px

Ponton Casa Baraj se trezește la viață! În minivacanța de 1 Mai, tinerii sunt invitați să semneze condica pentru trei nopți ireale, dar reale în stațiunea Crivaia din Caraș-Severin.

Paradisul dj-ilor, al tinerilor și al distracției, Ponton Casa Baraj, situat la poalele Muntelui Semenic, într-o poiană însorită pe marginea Lacului Gozna, își deschide din nou porțile, debutând cu minivacanța de 1 Mai. Situat în mijlocul unei păduri de foioase, într-una dintre cele mai atrăgătoare stațiuni din Banat, la numai 30 de km de Reșița, Pontonul reprezintă de ani buni locul exclusivist care atrage mii de tineri din toate colțurile țării.

Unforgetable memories with unforgetable friends

Dj de renume și-au pus amprenta prin evenimente de neuitat, împletind de fiecare dată libertatea pură, cu natura perfectă și ecoul fericirii tinerilor. Așa cum Festivalul de Jazz de la Gărâna spune tot, oriunde în țară și în lume, doar prin pronunțarea numelui, la fel de bine și Pontonul se remarcă și ajunge pe buzele tuturor. Zeci și sute de povești spuse sau doar șoptite s-au scris pe malul lacului, mii de tineri au privit la unison cel mai frumos răsărit de soare, departe de blocurile de beton, de arșița marilor orașe și au descoperit frumusețile pe care le oferă unul dintre cele mai înzestrate județe ale țării.

Chiar dacă drumul până la Văliug este făcut de turiștii din alte județe și de cei străini doar pentru distracția de la Ponton, oamenii au fost atrași ca un magnet și de restul punctelor turistice pe care zona le oferă: Lacul Trei Ape, cel de la Doman, Lacul Secu, Muntele Semenic, stațiunea Gărâna, precum și tabăra de la Râul Alb.

Summers pass and summers come but Casa Baraj is still my Number 1 

timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

Contrar faptului că startul sezonului de vară se va da în data de 8 iunie cu DJ Cezar & Prâslea, 1 mai nu se lasă mai prejos și promite o petrecere maraton. Lacul va vibra sub acordurile muzicii house chiar de sâmbătă seara, 28 aprilie, până luni, 30 aprilie. Maestro del Ritmo va deschide oficial distracția, iar vibe-ul va fi susținut în continuare de John Trend, Elless şi Jay Ko, maeștrii platanelor. Invitatul special al serii este nimeni altul decât elvețianul SABB, devenit celebru pentru hit-ul „Illusiones”.

We’re about to get down and dirty on April 29th

Remix-ul piesei „Jackpot” va răsuna în ceas de noapte duminică, 29 aprilie, la pupitrul dj-ilor de la Dirty Nano, responsabili pentru remixurile foarte cunoscute precum: The Four Five Seconds Bootleg, The See You Again Bootleg și The Hello Bootleg, piese de succes în clubbing-ul național, precum și internațional. De starea de euforie și eliberare completă a gândurilor și stresului vor fi responsabili Chelina Manuhutu, Elless și artistul Andre Rizo, care tocmai a semnat hit-ul „Boiana”.

You can almost hear the music

Cea de pe urmă noapte de party, dar nu și ultima se anunță a fi incendiară. Cele mai așteptate nume se întorc la Ponton: Alex Kennon, DJ Optick şi Adrian Eftimie, însoțiți de John Trend şi Jay Ko vor face revoluție. Sub amprenta vibe-ului sălbatic, cei mai iubiți dj vor scrie încă o pagină în istoria Pontonului, transformând poveștile în legendă.

untitled design set 970x90 px