Suntem peste Șirineasa la toate capitolele! Mergem în Liga a II-a!

Președintele clubului din Valea Domanului este categoric înaintea celui mai așteptat meci al sezonului: derby-ul cu ACS Șirineasa, liderul de pe teren, dar nu neapărat și cel din clasamentul seriei a IV-a a Ligii a II-a de fotbal.

Viorel Lolea este absolut sigur că echipa lui Nicu Sarcină nu poate evita o penalizare de nouă puncte în clasament din cauza neîndeplinirii unor condiții prevăzute în regulament. Iar asta ar fi varianta cea mai puțin favorabilă trupei lui Daniel Oprița. „În cel mai fericit caz vor scăpa doar cu o astfel de penalizare. Asta e clar, nu se mai poate schimba nimic. Eu cred că ei nu vor avea drept de promovare, dar nu vreau să vorbesc prea mult despre aceste aspecte. Noi vom învinge sâmbătă pe teren și vom demonstra că suntem peste Șirineasa la toate capitolele, vom demonstra că avem jucători mai valoroși, antrenori mai buni și conducere mai puternică. La capitolul fani cred că nici nu mai are rost să fac referire. Suntem peste Șirineasa, îi batem pe teren și mergem în Liga a II-a!”, a declarat pentru expressdebanat.ro Viorel Lolea, șeful din Valea Domanului.

CSM Reșița – ACS Șirineasa se joacă sâmbătă, de la ora 17.00, pe Stadionul „Mircea Chivu”, un stadion care ar trebui să fie cât mai plin dacă microbiștii reșițeni chiar își doresc din nou fotbal de Liga a II-a. Daniel Oprița are deja mari bătăi de cap, de la mijlocul terenului urmând să lipsească Vali Bărbulescu, piesă de bază a echipei în această jumătate de campionat.