Femeie ţepuită la Reşiţa prin Metoda „Accidentul“

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Metoda „Accidentul“ face în continuare victime!, anunţă Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin, după ce o bătrână din Reşiţa tocmai a fost ţepuită prin cunoscuta metodă de înşelăciune.

O femeie de 76 de ani din Reșița a reclamat în scris, în data de 26 aprilie 2018, despre faptul că a fost înșelată de persoane necunoscute, care au sunat-o în mod repetat, afirmind că au calitatea de avocat și spunându-i că fiul ei este arestat în urma unui accident de circulație. În consecinţă, femeii i s-a spus că trebuie să trimită o sumă de bani pentru a-şi ajuta fiul să scape de probleme.

„Partea vătămată a depus într-un cont bancar indicat de escroci, în mod repetat, începând cu data de 24.04.2018, mai multe sume de bani, iar în acest interval, sfătuită de presupusul avocat, nu a încercat să-și contacteze fiul. Din verificările efectuate a rezultat faptul că fiul persoanei vătămate nu a fost implicat în nici un fel de accident. În continuare se desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, faptă prevăzută și pedepsită de art. 244 Cod Penal“, transmit reprezentanţii IPJ Caraş-Severin.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Poliţia informează că, pentru a evita să deveniţi victima unei infracţiuni de înşelăciune, este bine să ştiţi următoarele: În caz de accident, nu există noţiunea de plată a unor despăgubiri, decât ca urmare a unei hotărâri judecătoreşti în acest sens sau prin societăţile de asigurări; Oricine poate fi victima unui accident, dar, într-un moment critic ca acesta, singura urgenţă este cea medicală şi nicidecum aspectul financiar. Atât victima, cât şi autorul unui accident nu au nevoie de bani ca să primească îngrijiri medicale; Conform reglementărilor în vigoare, un accident de orice fel, mai ales unul rutier grav, este, de obicei, anunţat de persoane oficiale, abilitate să facă acest lucru. Chiar dacă ar putea exista alte surse, care să transmită informaţia înainte ca aceasta să vă parvină în mod oficial, datele trebuie verificate înainte de a întreprinde orice altă activitate; Într-adevăr, unele servicii medicale sunt furnizate contra cost, dar nu şi în cazul serviciilor medicale de urgenţă. De aceea, în nici un caz nu trimiteţi bani prin persoane necunoscute, în speranţa că îi veţi ajuta pe cei dragi – nu faceţi decât să cădeţi în plasa întinsă de infractorii care au profitat abil de naivitatea şi lipsa dumneavoastră de informare.

Sursă foto: accentmedia.ro

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/