Viorel Lolea, reales în fruntea Asociaţiei Judeţene de Fotbal. Victorie cu 31-13! [VIDEO]

În prezenţa preşedintelui FRF Răzvan Burleanu, Viorel Lolea a fost ales astăzi, de Adunarea Generală a Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin, președinte pentru un nou mandat de 4 ani. La aceste alegeri, Lolea a avut un singur contracandidat, pe Mihai Moatăr.

La Adunarea Generală a fost prezentă și o delegație din partea Federației Române de Fotbal, în frunte cu președintele Răzvan Burleanu și vicepreședintele Octavian Goga. Deși statutul prevedea că Adunarea începe cu cuvântul președintelui în exercițiu, Viorel Lolea a anunțat că renunță la discurs, urmând să vorbească doar la momentul prezentării programului, ca și contracandidatul său, Mihai Moatăr. Cuvântul de deschidere a fost cedat astfel președintelui Răzvan Burleanu.

Burleanu le-a vorbit membrilor AJF despre provocările fotbalului din zilele noastre, despre tradiția pe care Reșița o are în fotbal, tradiție pe care se luptă și astăzi să o promoveze, Reșița având o echipă care se luptă de câțiva ani la promovare și care chiar mâine va avea meciul decisiv cu contracandidata sa de pe primul loc. Burleanu i-a îndemnat pe reprezentanții echipelor din ligile inferioare să nu se dezică de fenomenul fotbalistic, a ținut să puncteze investiția FRF în terenul sintetic de la Reșița și, dorind succes tuturor candidaților, l-a felicitat pe Viorel Lolea pentru activitatea de până acum.

Mihai Moatăr, în prezentarea programului său, s-a arătat nedumerit de prezența reprezentanților FRF la Reșița, după ce Comitetul Executiv al AJF Caraș-Severin decisese să nu-i invite la Adunarea Generală de alegeri, și a reproșat că trei președinți de cluburi nu sunt lăsați să intre la lucrările Adunării Generale. În replică, i s-a arătat că în sală se află delegaţii desemnaţi de cele trei cluburi, deci exact oamenii care trebuiau să fie în sală.

La rândul său, Viorel Lolea a mulțumit echipei care l-a ajutat în primul său mandat și s-a angajat să ducă la bun sfârșit toate proiectele începute. Totodată, Lolea a amintit pe scurt principalele realizări ale AJF din ultimii patru ani.

La momentul votului, Mihai Moatăr a cerut ca buletinele de vot să fie semnate de fiecare membru al comisiei de validare, pentru a nu putea fi introduse buletine gata ștampilate din afară, ceea ce s-a și făcut, a verificat urnele și, apoi, fiecare buletin de vot. La final, după anunțarea rezulatului, 31 la 13 în favoarea preşedintelui în exerciţiu, Lolea și Moatăr și-au dat mâna și s-au îmbrățișat, promițând că vor continua să facă echipă spre binele fotbalului din Caraș-Severin.

Amintim că Mihai Moatăr, după ce a ieşit la pensie în 2016 din funcţia de adjunct al şefului IPJ Caraş-Severin, a candidat din partea PSD pentru funcţia de primar al comunei Slatina-Timiş, însă şi la acele alegeri a fost învins.

Şedinţa Adunării Generale AJF a fost transmisă live pe pagina de Facebook Express de Banat:

Alegeri pentru șefia Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin!

Gepostet von Express de Banat am Freitag, 27. April 2018

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/