Daniel Oprița: „Vreau locul unu! Încă mai sper!”

explo 1000x200

Antrenorul Metalului nu dezarmează după perioada mai puţin fastă pe care au traversat-o rosso-nerii în campionat, în ciuda faptului că patronul Cătălin Rufă pare resemnat şi a anunţat-o pe Poli ca şi promovată.

Rufă s-a convins că e aproape imposibil ca vreo echipă a seriei să încurce socotelile Timişoarei. Microbiştii reşiţeni au cam întors spatele echipei după ultimele evoluţii şi rezultate, dar Daniel Opriţa continuă să creadă în şansele echipei pe care o antrenează. În ciuda tuturor acestor aspecte, antrenorul Metalului are destule motive să spere până la ultimul joc al sezonului. Şi are şi de ce!

În primul rând, are un lot din care fac parte destui jucători cu experienţă, cu valoare, care au bifat multe meciuri în prima ligă. Are în acelaşi timp şi băieţi tineri, de mare perspectivă, nu întâmplător fundaşul de bandă Aniţoiu îmbrăcând recent tricoul naţionalei Under 21. Ca orice echipă puternică, Metalul are între buturi un portar experimentat, o defensivă solidă cu Ciucă şi Ciobanu în zona centrală, Neagoe şi Breşneni au şi ei un cuvânt important de spus la mijloc, iar în faţă Buhăescu a demonstrat că e unul dintre cei mai buni marcatori din Liga a II-a. Această echipă le-a dominat şi bătut fără drept de apel în tur atât pe Vâlcea, adversara Metalului de sâmbătă, cât şi pe Poli. Sunt numai câteva din motivele pentru care Opriţa are tot dreptul să spere.

„Eu vreau locul unu! Încă mai sper! Noi am pierdut puncte pe care le-am avut în mână, şi cu CS Mioveni, şi cu Câmpina, şi alte două, la Oradea”, a spus tehnicianul de pe banca Reşiţei. Metalul joacă sâmbătă, de la ora 11, pe terenul lui CSM Râmnicu Vâlcea. Este un meci deosebit de important, pentru că un rezultat pozitiv ne-ar ţine aproape de Poli, pe terenul căreia ne vom deplasa etapa viitoare!

Comments

 1. GRN says:

  Bafta !

 2. LuxPhotoFuchs says:

  Ce schimbare la “faţă” ai Dani! Ai fost cooptat masor la Metalul?

 3. dori says:

  in sfarsit un articol marca Stanciu.cei care te citim, suntem aproape toti fani ros negri,nu fi rautacios si ne fidelizezi.bate la valcea – METALU bate la valcea

 4. REsiTA GRN says:

  Nici nu ma gandesc la altceva decat la 4 puncte in urmatoarele doua meciuri
  Hai Metalu hai Resita
  Despre jeg ce sa zic ii urez bafta si sper sa isi ceara scuze fata de suporteri resiteni si cei de le tribuna 1

 5. red & black says:

  jeg esti tu de zici ca esti in GRN.hai resita !

 6. nic says:

  Fuchs (POZARE), ce vrei sa spui ?