Cupa Vrani a ajuns la Ciudanoviţa

A patra ediţie a Cupei Vrani la fotbal s-a desfăşurat la finele săptămânii trecute şi a reunit la start şapte echipe din Caraş-Severin.

Turneul de fotbal a făcut parte din Programul de dezvoltare a fotbalului în mediul rural în vederea promovării sportului și pentru descoperirea unor sportivi talentați care să fie dirijați spre sportul de performanță. O sută de jucători au păşit pe terenul din Vrani bătându-se pentru trofeu, dar în finala competiţiei au ajuns doar fotbaliştii din Mecina şi Ciudanovița. S-au impus aceştia din urmă, ei plecând cu trofeul acasă. “Pe locul trei s-a clasat echipa din Grădinari, care a bătut în finala mică formaţia din Ciclova. Direcția pentru Sport și Tineret Caraş-Severin a acordat diplome, cupe, tricouri și mingi participanților”, a declarat Dorin Voina, inspector DJST.

Comments

  1. LuxPhotoFux says:

    Un prim rezultat al crahului ex-vicecampioanei naţionale falimentate de gestiunea Iancu s-a înregistrat astăzi prin calificarea Voinţei Lupac, vicecampioană la zi a Diviziei D Caraş Severin, în faza a V-a a Cupei României, printr-un 3-0 la masa verde datorat neprogramării echipei SC FC Timişoara SA în competiţia K.O. pe seama neachitării baremelor de arbitraj.