Trei echipe din județ în Liga a III-a de fotbal

Mâine se dă startul la liga a III-a de fotbal. Fotbaliștii din această ligă se pregătesc pentru noul sezon competițional 2012-2013. 

Două echipe reșițene se pregătesc de prima etapă. Atât Muncitorul Reșița, cât și FCM Reșița 2012 consideră că vor începe cu dreptul, chiar dacă tragerea la sorți nu a fost cea mai favorabilă pentru ele.

FCM Reșița joacă în deplasare la Oltchim Râmnicu Vâlcea. „Ne așteaptă un meci greu dar nu este imposibil să câștigăm sau măcar să luăm un punct”, a precizat Cristian Bobar, director executiv al FCM Reșița 2012.

leader board 728 x 90 px

Jucătorii echipei Muncitorul Reșița joacă acasă, pe stadionul din Lupac cu Pandurii Târgu Jiu și au poate cel mai greu meci dintre echipele cărășene. „Un meci foarte greu,dar sperăm să facem o figură frumoasă și să începem cu dreptul în noul sezon‘‘, a precizat antrenorul echipei Muncitorul Reșița, Viorel Lolea.

Nu doar echipele din Reșița au avut parte de o trage la sorț nefavorabilă. Și echipa din Caransebeș are un meci la fel de greu. Lucrurile nu stau bine nici pentru echipa Auto Catania Caransebeș, mai ales că nu beneficiază de toți jucătorii. Joacă în deplasare la Vladimirescu.

Ne așteaptă o primă etapă destul de dificilă pentru că ne lipsesc 2 băieți,dar sperăm prin ambiție să începem bine acest campionat”, a precizat directorul Auto Catania Caransebeș, Lucian Manole.

Favorabil sau nu, toate cele 3 echipe din județul Caraș Severin sunt încrezătoare și speră să pășească cu dreptul în sezonul competițional 2012-2013 și să facă spectacol pe terenul de fotbal chiar dacă la sfârșitul meciului scorul nu va fi în favoarea lor.