Start perfect pentru Muncitorul

Cele două reprezentante ale Reşiţei în al treilea eşalon fotbalistic al ţării, Muncitorul şi FCM 2012, au obţinut rezultate pozitive în prima etapă a sezonului. Astăzi, joacă şi ultima reprezentantă a Caraş-Severinului, Autocatania Caransebeş.

Cu Luci Dobre în teren şi Viorel Lolea pe bancă, Muncitorul a avut o prestaţie excelentă în faţa echipei a doua a liderului din Liga I, Pandurii Târgu Jiu. Gorjenii au avut în teren şapte jucători care fac parte şi din lotul folosit de Petre Grigoraş, dar asta nu s-a prea simţit pe iarba de la Lupac, acolo unde s-a disputat acest prim joc considerat acasă al reşiţenilor. Bine aşezaţi în teren şi cu o ambiţie pe care ţi-ai dori să o vezi şi la naţionala României, spre exemplu, fotbaliştii din Lend au obţinut o victorie meritată, după golul lui Zgăbei, venit în minutul 71. Acesta a reluat cu capul în poarta oaspeţilor după o lovitură de colţ. Lolea a mutat imediat, l-a retras pe Vasiliu în faţa fundaşilor şi a închis jocul, mai ales că Pandurii a rămas în zece pe final de joc. S-a terminat 1-0 pentru Muncitorul şi reşiţenii au toate motivele să fie optimişti după cum au jucat vineri seară.

leader board 728 x 90 px

Neînvinşi la Vâlcea
Noua echipă din Valea Domanului a început sezonul la Vâlcea, unde a remizat cu Oltchim, 1-1. Elevii lui Gică Barbu s-au văzut conduşi în minutul 22, după golul lui Nedelescu, dar eu egalat la un sfert de oră după pauză, prin Biţiş. E un debut bun, nu excepţional, dar e timp suficient pentru ca rosso-nerii să confirme aşteptările, cele mai mari din ultimii ani. A treia reprezentantă a judeţului, Autocatania Caransebeş, joacă astăzi, de la ora 17, în deplasare, cu CS Vladimirescu.
[slickr-flickr search=”sets” set=”72157631346211214″]

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Ar fi fost util sa se prezinte si formatiile care au jucat pentru a vedea macar din start cu cine … defilam. Dar si formatia oaspetilor pentru a verifica pe cei sapte din lotul actualului lider!