Echipa Auto Catania are deficit de jucători

Jucătorii echipei Auto Catania Caransebeș se pregătesc pentru primul meci din noul sezon competițional, cu o echipă deficitară.

O etapă dificilă pentru echipa Auto Catania Caransebeș.  Doi dintre jucătorii de formă maximă vor lipsi, dar se așteaptă totuși un rezultat bun. Prima etapă se va disputa în deplasare la Vladimirescu.

Oficialii echipei Auto Catania Caransebeș nu au terminat căutările. Mai trebuie făcute transferuri pentru a putea acoperi posturile deficitare. A doua etapă a gugulanilor se va disputa împotriva echipei Muncitorul Reșița.

Ne așteaptă o primă etapă destul de dificilă, în condițiile în care doi jucători nu vor putea participa la meci, respectiv Costache accidentat și Firoiu suspendat din cauza cartonașuului roșu primit în Cupa României. Sperăm să trecem și peste aceste impedimente și să venim cu un rezultat pozitiv care să ne dea moral. Prin valoare,  prin dăruire  și prin ambiție sperăm să începem cu dreptul acest campionat‘‘, a precizat Lucian Manole, directorul Auto Catania Caransebeș.