Detalii despre înscrierile la Campionatul de Minifotbal

Astăzi este ultima zi în care echipele participante la Campionatul de Minifotbal din județ pot face demersurile necesare ca să apară pe site-ul Federației Naționale de Minifotbal.

Până astăzi inclusiv, echipele care au solicitat  să se  înscrie la Campionatul Judeţean de Minifotbal Caraş-Severin, ediţia 2012-2013, trebuie să plătească taxa de înscriere şi să prezinte tabelul nominal cu jucătorii echipei pentru a fi trecuți pe site-ul Federației Române de Minifotbal. Dacă nu vor prezenta tabelul nu vor mai fi înscrişi în campionat. Şedinţa tehnică cu delegaţii echipelor, va avea loc în data de 2 septembrie de la ora 18.

Până în momentul de față au fost înscrise 10 echipe.Toți cei care mai vor să se înscrie la a II-a ediție a Campionatul Județean de Minifotbal amatori mai au timp până în data de 2 septembrie la terenul de fotbal amplasat în Parcul Siderugistului.

leader board 728 x 90 px

Campionatul Județean de Minifotbal amatori este la a II-a ediție.Rog toți cei care mai  doresc să se înscrie la acest campionat să nu ezite să o facă până în data de 2 septembrie când va avea loc și ședința tehnică‘‘, a precizat Dorin Voina.