UPDATE Au pierdut onorabil!

Sporting Club Vaslui – CS Metalul Reșița a fost meciul care a dat startul 16–imilor Cupei României la fotbal. Reșițenii s-au prezentat la Vaslui cu un lot format mai mult din rezerve, însă evoluția rosso–nerilor a fost una onorabilă în fața unui adversar de calibru.

,,Milanul” din Banat a fost învinsă la limită, cu scorul de 1-0, gol marcat în minutul 53  de Pătulea, acesta fiind primul gol al moldoveanului  înscris pentru formația galben–verde. Antrenorul CSM-ului a declarat în exclusivitate pentru www.expressdebanat.ro că este foarte mulțumit de evoluția băieților din meciul cu Vaslui: ,,Așa cum am declarat, nu am făcut deplasarea la Vaslui, dar cei care au fost prezenți, și mă refer aici la stafful tehnic, mi-au declarat că echipa a avut o evoluție peste așteptări, nu trebuia să pierdem. Îmi scot pălăria în fața jucătorilor, pentru că au ieșit de pe teren onorabil.

Lotul trimis de Pană la Vaslui a fost format din 18 jucători, din primul 11 făcând parte: Zăvoi – Cr. Andrei, Potopea, Breşneni, M. Liuba, Cl. Oară, Cl. Ştefan, And. Vaştag, Marcu, Vichente, Mureşan, iar rezerve: Toder, Ghiţoiu, Văcărescu, Al. Ciucur, Curelea, Banc, B. Iancu.

Vasluienii au trimis în teren următorii jucători:  Cerniauskas – Ortiz, Manole, Enescu, Lovrecic, Balaur, Prahic, Muşat, Pătulea, Neniţă, Buziuc, rezerve fiind: Ormenişan, Cordoş, Sânmărtean, Popovici, Pozder, Wilk, Mareş.

UPDATE ORA 12.00 – Cupa, în plan secund!

Clubul Sportiv Metalul Reșița va evolua astăzi în 16–imile Cupei României împotriva unei echipe de calibru din prima ligă fotbalistică.

Reșițenii nu au mai jucat într-un meci oficial împotriva unei formații de prim eșalon din sezonul 2005 – 2006, atunci când au evoluat tot în 16–imile Cupei României, împotriva Rapidului lui Lucescu jr. Nou instalat la echipa din Valea Domnului, Marian Pană consideră că meciul din această după-amiază cu echipa din Vaslui este în plan secund, obiectivul grupării din Valea Domanului fiind clasarea în primele șase.

„Am trimis un lot de jucători care sperăm să reușească să aibă o prestație bună. Am luat în calcul și oboseala care s-ar fi acumulat cu această deplasare, ținând cont că s-a jucat și sâmbătă seara și a fost o deplasare destul de lungă și la Craiova. Sperăm să fi fost inspirați la decizia pe care am luat-o, este decizia noastră, ne-o asumăm și am încercat, și nu ne ferim să spunem asta, să odihnim o parte din jucători, pentru că ne așteaptă un meci foarte greu pe un teren foarte greu și atunci s-ar fi acumulat oboseală”, a declarat Pană pentru www.expressdebanat.ro .

Meciul va avea loc astăzi, cu începere de la ora 16:00, pe stadionul municipal din Vaslui.

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    In 1954 METALUL RESITA castiga Cupa Romaniei invingand in finala pe Dinamo chiar la Bucuresti. METALUL RESITA sau FCMR sau CSMR, nu a disputat niciodata vreun meci pe care sa-l abordeza ca fiind de dinainte pierduta!
    In 2013, damila maciuca si csm ramnicu valcea substituindu-se ca metalul resita prin tradarea conducatorilor Resitei se duc sa piarda conform dispozitiilor presedintelui si antrenorului un meci de Cupa Romaniei la Vaslui.
    Cat de onorabil au pierdut, Cuciureanule, cei prezenti in teren?
    In imagine, sus, in alb-negru, METALUL RESITA primind cupa si cele doua goluri marcate de Szeles si jos, in color, echipa surogat cu directive precise….