Cumpărături de Moş Nicolae plătite cu dosar penal

O tânără din Caransebeş a fost prinsă aseară de poliţiştii din Timişoara după ce reuşise să fure mai multe produse din nu mai puţin de şapte magazine ale unui centru comercial. Oamenii legii i-au stricat planurile, iar femeia a ajuns din mall, direct în arestul poliţiei.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie a IPJ Timiş au fost alertaţi aseară, în jurul orei 21.00, prin apel la 112, cu privire la un furt care avusese loc într-un centru comercial din Timişoara. Echipajul care a ajuns imediat la faţa locului a constat că o femeie în vârstă de 35 de ani reuşise să sustragă mai multe bunuri de pe rafturile unor magazine. Cu ajutorul unei genţi căptuşite cu folie de aluminiu, aceasta a reuşit să treacă de senzorii barelor de siguramţă din nu mai puţin de şapte magazine. Parfumuri scumpe, haine şi obiecte decorative sunt câteva dintre bunurile pe care hoaţa reuşise să le ascundă în geanta special pregătită pentru acţiune. Pe numele femeii s-a întocmit un dosar de cercetare penală, iar aceasta şi-a încheiat noaptea în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş. Astăzi, a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara  cu propunere de arestare preventivă, iar cercetările vor continua în vederea documentării întregii sale activităţi infracţionale. 

Comments

  1. Nice color choice on the blog. It is really easy on my eyes and I have bad eyes too so that’s a really big compliment lol
    Android Phones