Cumnatul viceprimarului Tabără, pus deja de USR-iști șef la STPT

stpt1
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Se confirmă spusele viceprimarului liberal al Timișoarei. Administrația USR a numit un nou director la Societatea de Transport Public, în persoana lui Constantin Cocheci. Decizia a fost luată în ședința CA al STPT de joi după-amiază. 

Constantin Cocheci va fi, din 30 septembrie, director general provizoriu la STPT, conform deciziei luată de Consiliul de Administrație al societății. Patriciu Rușeț trece adjunct.

„Durata mandatului lui Constantin Cocheci va fi de patru luni, începând cu data de 30.09.2022, până la finalizarea procedurilor de selecție pentru ocuparea postului de director general al Societății de Transport Public Timișoara. În aceeași ședință, fostul director general provizoriu, Patriciu Rușeț, a fost numit director general adjunct provizoriu al societății.”, se arată în anunțul CA al STPT.

Constantin Cocheci este absolvent de Mecanică, a fost director de operațiuni la AEM și președinte al directoratului AEM SA. De asemenea, Cocheci este cumnatul viceprimarului liberal al Timișoarei.

promovare banner maxagro Muzeul TM

De altfel, Cosmin Tabără anunța la începutul săptămânii că a aflat de la colegii din primărie că USR urmează să facă această numire, fără să fi fost informat oficial despre acest lucru. Membrii noului CA de la STPT, care au validat decizia, sunt membri USR, respectiv apropiați ai fostului liberal Raul Ambruș, consilier local în CL Timișoara.

CITEȘTE ȘI: STPT va avea un nou director interimar: cumnatul viceprimarul Tabără. Liberalul spune că n-are nicio legătură cu propunerea USR

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/