Asociația Acasă în Banat, premiu important la Gala Societății Civile, pentru proiectul „Hai la Rudăria!”

rudaria1
Cuib de vise 1000x100

ONG-ul timișorean Acasă în Banat a fost premiat în cadrul Galei Societății Civile, pentru proiectul „Hai la Rudăria!”, în care au fost implicați numeroși voluntari care au pus umărul la salvarea morilor de apă din sat. Mai precis, asociației i s-a decernat premiul II la categoria Artă și cultură.

Munca Asociației Acasă în Banat este recunoscută și la nivel național. Reprezentanții ONG-ului timișorean anunță că asociația a primit premiul II la categoria Artă și cultură, în cadrul Galei Societății Civile. Premiul a fost acordat pentru proiectul „Hai la Rudăria!”, în cadrul căruia numeroși voluntari au fost mobilizați cu scopul de a contribui la salvarea morilor de apă din această localitate din județul Caraș-Severin.

Acest premiu este al nostru al tuturor, e o recunoaștere a muncii intense pe care am făcut-o împreună cu toți cei peste 350 de voluntari implicați, cu toată comunitatea din localitatea Eftimie Murgu (Rudăria), cu Florin Streza de la Muzeul Astra și nu în ultimul rând – cu partenerii noștri de la Fundația Orange. Vă mulțumim tuturor celor care ați făcut posibilă realizarea acestui proiect, fără voi ar fi rămas doar un vis. Acest premiu ne dă și mai multă încredere să continuăm munca noastră în Țara Morilor de Apă, pentru promovarea și păstrarea patrimoniului mulinologic din zona Banatului”, a transmis Asociația Acasă în Banat.

publicitate si promovare in ziar

radu trifan

 

publicitate banner website comunitatetm 1000 x 100 px final 01
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/