Află unde își petrec concediul parlamentarii de Caraş-Severin!

Dacă tot au vacanță de la Parlament, deputații și senatorii cărășeni și-au făcut planuri pentru modul în care își petrec vacanța. Pentru mulți dintre ei, perioada de relaxare s-a încheiat deja, pe când alții urmează să profite de timpul liber pe care îl au. 

Vacanța e vacanță pentru toată lumea, astfel că mai toți deputații și senatorii din județ au declarat pentru www.expressdebanat.ro că preferă România ca destinație de vară. Fie că este vorba despre litoral sau stațiuni balneoclimaterice, cu toții susțin că apreciază frumusețile țării.

Se bucură de locurile natale
Senatorii Aurel Duruț (PSD) și Iosif Secășan (PNL) preferă să se bucure de liniștea locului în care au copilărit. Concediul îl petrec la țară, dar aleg destinațiile din România, pentru că voi merge și la Băile Herculane. Aerul ionizat face bine tonusului muscular și psihic”, a declarat liberalul pentru www.expressdebanat.ro .

În ce îl privește pe social-democratul Aurel Duruț, acesta își va petrece cea mai mare parte a timpului alături de nepoți, la Sălbăgel, în comuna natală, în apropiere de Lugoj. Ne adunăm la țară întreaga familie. Nu m-am gândit să plec în străinătate încă. Prima dată trebuie să epuizez toate locațiile pe care aș putea să le vizitez în țară”, a spus Aurel Duruț.

Plajă pe litoral
Tot la mare, dar pe litoralul românesc și-au petrecut concediile deputatul PNL Valentin Rusu și cel al PP-DD, Valentin Blănariu. Chiar dacă au fost în aceeași perioadă, nu s-au întâlnit, pentru că au ales stațiuni diferite. „Sunt pe litoral alături de familia mea. Am ales Saturn, pentru că în apropiere este o bază de tratament pentru coloană. Stau 10-12 zile. Nu m-am gândit să merg în altă parte, pentru că tratamentul și băile de aici sunt foarte bune. Băile Herculane ar fi fost a doua opțiune, însă acolo copiii nu au prea multe variante să își petreacă timpul liber”, explică Valentin Blănariu.

Mulțumit de serviciile de pe litoralul Mării Negre este și parlamentarul Valentin Rusu. „Sunt în stațiunea Neptun, pentru că mi se pare foarte frumoasă, oferă servicii și pentru copii, iar în condițiile în care sunt aici cu fetița mea mi se pare extraordinar. De altfel, sunt împreună cu familia”, subliniază parlamentarul.

În turul țării, cu mașina
În urma problemelor de sănătate pe care le-a avut, liberalul Dan Tocuț este din nou în formă, recuperat complet, astfel că este decis să aibă un concediu activ în această vară. „Voi merge într-un tur al țării, alături de familie. Am în vedere zonele Bucovina, Ardeal, Maramureș. Mă consider un om activ și nu pot să stau locului. Nu îmi place să stau la soare, cum de altfel nici soția mea nu agreează acest lucru. Ultima dată am făcut plajă acum 20 de ani”, spune parlamentarul PNL.

Pachet minim pentru Grecia

În cazul în care au decis, totuși, să plece peste granițele țării, au ocolit destinațiile turistice de cinci stele și au mizat pe transportul cu autocarul. Este și cazul parlamentarului Ioan Benga. „Am fost în Grecia, La Paralia, împreună cu familia. Am plătit 150 de euro biletul, cu transportul inclus. Am fost cu autocarul lor, pentru că sunt social-democrat. Merg sistematic în această locație, de 8 ani, pentru că mă recreez foarte bine din punct de vedere mental și fizic. Acum mă aflu la Șoșdea și mai lucrez la casă, una alta, după care mă reîntorc la cabinetul parlamentar”, a declarat deputatul PSD Ioan Benga.

Deputatul PDL Valeria Schelean nu a putut fi contactată, întrucât în ultimul timp rar le răspunde reporterilor care încearcă să îi solicite o opinie, iar la fel de rar are întâlniri și cu cetățenii orașului Bocșa, unde nici până acum nu și-a înființat cabinetul parlamentar, așa cum a promis în campania electorală și imediat după alegeri.

Comments

  1. Ileana Ionescu says:

    Astea sunt mondenitatile de Resita? Unde-si petrec vedetele politice vacanta? Dar vedeta incontestabila a muncipiului, dl primar Stepanescu pe unde isi odihneste fruntea dupa efortul depus in slujba comunitatii? Dar dl.Frunzaverde? Dar dl Hurdezeu?