MARCEL VELA : „A fost un vot democratic!”

Peste 700 de membri ai organizaţiei PNL Drobeta Turnu Severin au participat, sâmbătă, la alegerile interne organizate pentru desemnarea preşedintelui organizaţiei, a Biroului Municipal, dar şi a delegaţilor pentru alegerile judeţene care urmează să aibă loc în luna septembrie.

Ședința a fost condusă de vicepreședintele executiv al PNL Marcel Vela, liderul liberalilor cărășeni, și totodată președintele interimar al PNL Mehedinți. Daniel Cârjan, fostul viceprimar al Drobetei, a câştigat alegerile pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale PNL Drobeta-Turnu-Severin, acesta fiind votat de 390 de delegați, în timp ce contracandidatul acestuia, fostul senator Ion Sârbulescu, a primit doar 257 de voturi.

„A fost un vot democratic, recunoscut de toţi candidaţii ca fiind un vot corect, inclusiv de reprezentanţii în comisia de votare din partea candidaţilor care au pierdut această competiţie. Au recunoscut că votul a fost transparent, corect, numărătoarea absolut corectă şi acesta este rezultatul. Îi doresc succes noului preşedinte, sper ca şi ceilalţi trei candidaţi care au pierdut să facă în continuare echipă cu colegii din biroul municipal Drobeta-Turnu-Severin şi să se apuce să construiască, în sensul de a organiza registrul votanţilor, reţeaua electorală, organizaţii de cartier, şi organizaţia aceasta municipală a reşedinţei de judeţ să ajungă să fie, în perspectivă, una dintre cele mai reprezentative din judeţele ţării”, a spus Marcel Vela, președintele PNL Caraș-Severin și președinte interimar al filialei din județul vecin.