Audienţe online, în PSD!

Liderul tinerilor social-democraţi din Caraş-Severin a fost prezent la prima ediţie a ,,Şcolii Regionale S-V Oltenia”, care a avut loc la Caracal, principala temă fiind ,,Importanţa regionalizării în dezvoltarea armonioasă a României”.

Întâlnirea nu a fost doar un bun prilej pentru membrii TSD  de  a socializa unii cu alţii, ci şi de a se familiariza cu problematicile specifice muncii în administraţia locală şi centrală. Printre invitaţi s-au numărat: preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu, prim-vicepreşedintele organizaţiei, Marius Oprescu, secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, deputaţii Emil Moţ, Alexandru Stănescu, Dan Ciocan, Florin Iordache, senatorul Darius Vâlcov, miniştrii secretari de stat Nicu Buică şi Daniel Botănoiu.

Cu acelaşi prilej s-au adoptat şi câteva hotărâri pentru o mai bună colaborare în interiorul partidului. Preşedintele TSD Caraş-Severin, Mihaela Popovici, a remarcat propunerile Ioanei Cazacu, secretar general al TSD, care a subliniat că se va pune accentul pe o conducere colectivă, pe unitate şi echilibru. Astfel, după Congresul TSD, ce va avea loc în toamna acestui an, noua conducere se va afla într-o permanentă legătură cu organizaţiile judeţene. Va exista chiar şi un sistem de audienţe online, care să permită noii conduceri să intre în contact mai simplu şi mai des cu judeţele şi cu fiecare membru sau simpatizant. ,,Suntem puternici, însă dorim să devenim şi mai puternici şi să ne implicăm în toate proiectele importante, de la nivel central. Aceasta pentru că noi, tinerii social-democraţi din Caraş-Severin, am înţeles şi am decis să investim în viitor”, a declarat Mihaela Popovici după întâlnirea de la Caracal.