Cum să pariați pe tenis și să câștigați

Pariul pe tenis este unul dintre cele mai populare pariuri sportive. Având în vedere că se joacă multe meciuri de tenis, există și multe pariuri de plasat. Cine intră pe 10pariuri.ro, poate afla la ce casă de pariuri merită să parieze pentru a avea succes.

Sezonul de tenis durează 11 luni. Aceasta înseamnă că scurtul off-sezon este singurul moment în nu au loc meciuri. Și la cât de mult muncesc jucătorii, au dreptul la o binemeritată vacanță.

Sezonul de tenis cuprinde, printre altele, patru turnee majore care se desfășoară în fiecare an. Acestea încep cu Australian Open, care are loc în ianuarie. Există apoi unul în vara când Open-ul Francez este organizat pe terenurile cu zgură de la Roland Garros. Doar câteva săptămâni mai târziu, jucătorii se îndreaptă spre Londra. Wimbledon este, fără îndoială, cel mai prestigios turneu de tenis dintre toate. Ultimul turneu major al anului se desfășoară la Flushing Meadows din New York – US Open. Apoi, cei mai buni jucători se vor confrunta la finalele ATP pentru a finaliza anul.

Dar, dincolo de turneele mari, există o mulțime de evenimente pe care puteți să paria, de asemenea. Există multe turnee masculine și feminine pe care se poate paria. În plus, turneele challenger și future oferă oportunități suplimentare de a plasa pariuri pe tenis. Dar dacă sunteți abia la început într-ale pariurilor pe tenis, trebuie să citiți cu atenție acest articol.

Tipuri de pariuri pe tenis

Ca și în majoritatea sporturilor pe care puteți paria, există mai multe tipuri de pariuri pe care trebuie să le înțelegeți. La nivelul lor cel mai de bază, pariurile pe tenis sunt foarte simple. Puteți paria pe faptul că jucător va câștiga aproape orice meci care are loc oriunde în lume. De asemenea, puteți alege un jucător care să câștige un turneu dacă doriți să plasați și un pariu ușor pe termen lung.

Puteți paria pe scorul corect sau dacă un jucător va putea câștiga un set. Puteți paria pe numărul de jocuri sau numărul de seturi necesare pentru a încheia un meci. Și există și piețe de tip handicap. Acestea funcționează în același mod ca și în alte sporturi, cum ar fi fotbalul.

Pariul dvs. de tip handicap pe un jucător de tenis va fi de obicei pe numărul de jocuri pe care le câștigă pe parcursul meciului în comparație cu adversarul său. Deci, dacă pariul dvs. este Roger Federer -4,5, de exemplu, va trebui să câștige cel puțin cu cinci jocuri mai mult decât adversarul său pentru ca pariul să fie câștigător.

Pariorii care plasează pariuri pe tenis pot grupa, de asemenea, meciurile și plasa pariuri de tip acumulator ca și în alte sporturi. Însă pariurile live pe tenis devin din ce în ce mai populare. Cotele se pot schimba încet în meciurile live, în special în cazul celor care nu au un nivel ridicat. Acest lucru poate însemna că există oportunități de a face o mulțime de bani din pariurile live. Tot ce trebuie să faceți este să fiți pe fază.

Pariuri live

Deci, cum funcționează pariurile live atunci când vine vorba de pariurile pe tenis? Funcționează în același mod ca în orice alt sport! Tehnologia vă permite să pariați de oriunde în timp ce meciul se află în desfășurare. Casele de pariuri au site-uri mobile care vă ajută să plasați un pariu în doar câteva secunde. Mulți dintre ei au chiar propria lor aplicație mobilă în încercarea de a face pariurile mai rapide decât oricând.

Pariurile live pe tenis au o serie de opțiuni diferite, în afara unor pariuri evidente, cum ar fi cine va câștiga meciul și va trece în runda următoare. Puteți paria pe cine câștigă următorul joc. De asemenea, sunt populare, pariurile pe jucătorul care va câștiga următorul set. Casele de pariuri vor oferi, de asemenea, cote pentru scorul următorului set. Consultați opțiunile existente pe site-urile caselor de pariuri alese. Trebuie doar să țineți cont de faptul că nu trebuie să fiți expert în fiecare piață. Mulți oameni își câștigă existența din pariuri pe tenis concentrându-se doar pe câteva piețe. Veți avea mai mult succes dacă vă veți concentra pe ceea ce știți. Încercați să vă specializați pe câteva piețe pe care le cunoașteți bine. Mult succes!