Cum poate Cristian Gâfu să îl atace pe primarul Borcean?! „A făcut o lună de practică în administrație pe la Slatina Timiș ca să poată fi numit prefect!”

Războiul dintre reprezentanții în teritoriu ai Guvernului liberal și echipa Borcean – Cican este departe de a se încheia. Adrian Cican îi vine în ajutor lui Felix Borcean, întrebându-l pe Cristian Gâfu unde și câtă administrație a învățat el, de poate acum să dea lecții altora?

Adrian Cican face aluzie la perioada de practică puțină pe care a parcurs-o în administrație avocatul Cristian Gâfu înainte de a fi numit prefect de către Guvernul Orban: „Cum poate vorbi el de respectarea unor reguli de către primarul Felix Borcean în condițiile în care, ca să poată fi numit prefect, a făcut o lună de practică în administrație pe la Slatina Timiș?!”, spune Adrian Cican.

Cu toate aceste acuze, prefectul Cristian Gâfu nu face altceva decât să se pregătească să atace decizia lui Felix Borcean din 15 mai de numire a sa într-un nou mandat de manager la Spitalul Municipal, spune Cican.

Ce vor ei prin controalele astea? Ei speră să găsească ceva prin contractele semnate de mine ca să folosească împotriva mea și să conteste decizia primarului de numire a mea în funcție din nou, în 15 mai. Prefectul a făcut niște afirmații tendențioase chiar și vis a vis de ordinul primarului, că au calculat ei, că aveam 4 luni… Ce calcule face el și cine este el să calculeze? Concursul pe post nu-l organizează nici primarul, nici prefectul, ci îl declanșează președintele Consiliului de Administrație al Spitalului Caransebeș, cu viza primarului pentru procedură. Ce face prefectul Gâfu acum este pregătirea atacării în contencios administrativ a dispoziției primarului”, mai spune Cican.

CITEȘTE ȘI: Prefectul Gâfu a cerut un control la Spitalul din Caransebeș! „Felix Borcean să învețe că în administrație sunt reguli care trebuie respectate”