170.000 de lei pentru reabilitarea unui parc din Moldova Nouă

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local de la sfârșitul lunii aprilie, toți politicienii de la malul Dunării au fost de acord ca anumite sume de bani să fie direcționate spre reabilitarea anumitor zone de pe raza UAT-ului, lucrările în sine urmând să fie demarate spre mijlocul acestei luni.

Pe lângă primele trei parcări care vor beneficia de asfalt proaspăt (parcarea din zona Centrului de Afaceri, parcarea din zona centrală, partea nereabilitată între blocul 24A și blocul 2, și parcarea din zona blocului 3A), în valoare de 465.000 de lei, fără TVA, un alt proiect care urmează să fie susținut din bugetul local al orașului Moldova Nouă se referă la reabilitarea parcului din proximitatea blocurilor 9-10-11-12:

„Valoarea investiției se ridică la 170.000 de lei. Acest parc va fi reabilitat la fel ca și cel din zona blocurilor 5-6-7-8. Tot ceea ce înseamnă cale de rulare pietonală se va înlocui, inclusiv intrările la scări, se va igieniza întreaga zonă, precum și spațiul verde și se va monta pavaj. De la Revoluție încoace, această zonă nu a mai fost reabilitată.”, a dat de înțeles primarul orașului Moldova Nouă, Adrian Torma.

1000x100 casa brutarului
celtic transilvania 1000x100px

Transformările vizibile de care vor beneficia mai multe locații de pe raza orașului din Clisura Dunării se datorează faptului că toți aleșii locali au hotărât să se pună de acord în a le oferi condiții decente celor care i-au ales și trimis să ia decizii înspre bunul mers al comunității.

„Vreau să le mulțumesc consilierilor locali de la toate partidele politice pentru că au reacționat extrem de pozitiv la toate proiectele propuse. Mi-aș fi dorit să avem o astfel de abordare de la început, dar, probabil, că fiecare a avut partea lui de vină. Acum, modul în care aceștia tratează lucrurile, inclusiv criticile aduse la adresa unor proiecte sau anumite modificări, denotă constructivitate. O astfel de colaborare este benefică pentru un primar deoarece acesta nu își poate duce obiectivele la finalitate fără suportul consilierilor locali.”, a subliniat edilul-șef.

banner maxagro