Cum încearcă Romeo Dunca să ne reducă la tăcere. Din nou!

După ce ne-a hărțuit prin sălile de judecată și ne-a amenințat că ne ia tot, acum suntem orbiți de banii opoziției, nu-i vedem realizările și-l forțăm să bage pentru noi mâna în buzunar. Așa explică președintele Dunca dezvăluirile noastre despre șpăgile, ilegalitățile și afacerile șmecherești de pe Muntele Mic, precum și despre „performanțele” lui administrative.

Pe președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, puține îl dor, de și mai puține îi pasă, dar când vine vorba despre bani și afacerile sale nu mai ține cont nici de lege, nici de vreo minimă regulă de bun simț! De nimic!

Banii pe care i-a făcut, mulți, foarte mulți, aventurile de la Paris Dakar sau de la cei doi poli ai Pământului, înălțimile la care se ridică de la manșa elicopterului pe care singur îl pilotează și funcția în care liberalii l-au instalat, aceea de șef al județului, ar putea fi doar câteva dintre motivele pentru care Romeo Dunca le-a mărturisit jurnaliștilor cărășeni că, dacă ar fi să se mai nască o dată, ar vrea să fie exact omul de acum. Că nu ar schimba nimic la el. Că e deștept, frumos și bogat!

Despre Romeo Dunca se mai cunosc însă și alte lucruri, care-l deranjează, care îl scot chiar din sărite și pe care încearcă să le țină cât mai ascunse. Își folosește pentru asta forța, banii, funcția și caracterul. De o vreme încoace, președintele CJ contracarează dezvăluirile din Express de Banat ce-i vizează afacerile și activitatea administrativă insinuând interese financiare, încercând să discrediteze publicația și să ducă în derizoriu cele prezentate. Dar în special pe cele despre afacerile sale. Afacerile de pe Muntele Mic. Cele pentru care, la un moment dat, a dat șpagă! Afaceri cu statul care ridică mari semne de întrebare prin avantajele ridicole obținute de UAT Turnu Ruieni comparativ cu sumele uriașe încasate de propria firmă. Afaceri contestate în instanțele de judecată. Afaceri din care Express de Banat a început să prezinte aspecte mai puțin sau deloc cunoscute până acum și care, în mod normal, vor atrage, dacă nu au făcut-o deja, atenția altor organe abilitate. Când plătești 1.000 de euro anual ca să folosești un ditamai muntele, ce-ți bagă în buzunar sume amețitoare, e imposibil să nu pui întrebări, domnule Dunca. Asta mai ales după ce ai dat șpagă unor funcționari publici, cu ceva ani în urmă, tot pentru munte. Pe care i-ai denunțat și de la care ți-ai cerut mita înapoi. Sau după ce ai construit, cu încălcarea legii, într-o arie protejată. Și unde o sentință definitivă te obligă să demolezi, domnule Dunca, dar puțin îți pasă de asta. Doar ești șeful județului, nu?! Și ar mai fi atâtea altele. Poate relațiile cu infractori dovediți ce au conexiuni cu justiția?!

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Chestiunile prezentate în articolele Express de Banat sunt informații publice, preluate din documente oficiale, domnule președinte, nu halucinații cauzate de foamea de bani. Ai fi putut demonstra că judecătorii sunt puși pe o pistă falsă, că ai intrat în afaceri cu proști, care nu înțeleg că, de fapt, nu faci altceva decât să dezvolți muntele. Să dezvolți Caraș-Severinul. Ai făcut însă altceva, ai pus dezvăluirile noastre pe seama unor interese financiare, într-un mod care ți-a arătat și mai mult caracterul. E adevărat, ai procedat diferit față de acum câțiva ani. Atunci ai ales se ne bagi pumnul în gură. Ai încercat să ne sperii cu avocați și procese. Lumea trebuie să știe că ne-ai dat în judecată atunci când primarul din Ruieni te acuza că vrei să devii stăpân pe Muntele Mic. Te-ai agățat de un titlu, care nu făcea altceva decât să rezume schimbul vostru de acuzații: Hoțul strigă hoțul?! Romeo Dunca se vrea stăpân pe Muntele Mic, de unul singur! Știai de la bun început că nu ai nicio șansă într-o sală de judecată în care se face dreptate, dar ai tras ani de zile de un proces pentru a ne timora. Mai mult, ne-ai amenințat că ne iei tot, că ne faci sclavii tăi. Ne-ai mărturisit-o chiar în mijlocul redacției, în care te-am primit și te-am tratat onest, în care ți-am dat posibilitatea să le spui celor care ne privesc tot ce ți-a trecut prin minte. N-ai iertat pe nimeni și nici nu te-am oprit s-o faci. Revenind la procesul prin care ai vrut să ne reduci la tăcere, n-ai putut prezenta nicio probă în instanță și ai pierdut. Când Express de Banat era singura publicație care-ți prelua acuzațiile extrem de grave pe care le lansai de pe scena Casei de Cultură din Reșița la adresa adversarilor din politică, a celor despre care spuneai că vor să-ți blocheze afacerile, nu te-ai gândit să ne dai în judecată. Nici nu aveai cum, pentru că atunci îți convenea.

Lăsând obsesiile noastre pentru bani la o parte, domnule președinte, despre „performanțele” administrative, despre șpăgile, ilegalitățile și afacerile șmecherești de pe Muntele Mic… ne spuneți ceva? Sau sunteți ocupat cu dezvoltarea Caraș-Severinului?!

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/