CSM trimite doi juniori sub tricolor

Centrul de copii şi juniori din Valea Domanului continuă să producă talente. După o perioadă de câţiva ani în care se alesese praful de pepiniera Reşiţei, lucrurile au revenit încet, încet la normal, copiii s-au bucurat de condiţii tot mai bune şi de o atenţie sporită, iar rezultatele nu întârzie să apară.

Pe adresa CSM Şcolar Reşiţa au sosit două adrese de convocare la lotul naţional de juniori. Selecţionerul Cristian Sava şi directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, Mihail Marian, au pus ochii de mai multă vreme pe doi juniori din grupa 1995, pregătită de antrenorul Dan Potocianu. Este vorba despre portarul Flavius Toader şi Vichente Marcu, un mijlocaş de mare perspectivă. “Eu mă aşteptam să vină aceste convocări pentru că am ţinut în permanenţă legătura cu cei de la lot, în special cu domnul Mihail Marian. Ştiam că îi urmăreşte pe cei doi de mai multă vreme. Mă bucur foarte mult pentru ei şi sper să convingă. Ei vor lua parte la un stagiu de pregătire cu lotul naţional în perioada 4-11 februarie, la Mogoşoaia”, a spus Cristian Bobar, preşedintele CSM Şcolar Reşiţa.
Cei doi juniori s-au pregătit în această iarnă cu echipa mare şi au făcut parte din lotul pe care antrenorul Leo Doană l-a deplasat la Văliug pentru un cantonament. Pentru că Toader şi Marcu se anunţă încă de pe acum jucători de mare perspectivă, conducerea clubului îşi ia primele măsuri de precauţie pentru ca nu cumva să rămână mâine, poimâine fără ei. “Vom încheia cu ei convenţii civile, prin care le vom asigura un venit lună de lună. Nu vor fi sume mari, ci le vom da atât cât ne permite bugetul, după cum ştiţi, singurul sprijin financiar acordat acestui club venind de la Primăria Reşiţa şi Consiliul Local”, a adăugat Bobar.