HC Caraş-Severin a urcat pe podium

Cu Aihan Omer pe bancă, formaţia reşiţeană a obţinut a doua victorie consecutivă în Liga Naţională şi a ajuns pe locul trei în clasament, în spatele Constanţei şi a Ştiinţei Dedeman Bacău.

După victoria de pe teren propriu cu Potaissa Turda, în primul meci oficial al anului, HC Caraş-Severin s-a impus şi în faţa Stelei, de care a dispus cu 34-28 (20-19). Cărăşenii au prins podiumul Ligii Naţionale la finele turului de campionat şi sunt în grafic. A doua jumătate a campionatului începe pentru HC Caraş-Severin tot în deplasare, elevii lui Aihan Omer căutând revanşa pe terenul lui CSM Bucureşti după înfrângerea din tur, suferită în faţa propriilor suporteri.
În etapa cu numărul XIII din Liga Naţională s-au mai consemnat rezultatele următoare: CSM Satu Mare – Poli Timişoara 28-27; CSM Ploiești – Ştiinţa Bacău 12-25; Energia Lignitul Pandurii Tg. Jiu – Universitatea Bucovina Suceava    26-28;     Universitatea Transilvania Cluj – Dinamo Municipal Călăraşi 26-26; Potaissa Turda – HC Odorhei 30 – 27.