Văliugul își face echipă cu banii cehilor

Grupul CEZ România a semnat încă un parteneriat în județul Caraș-Severin. După ce a investit în aparatură medicală pentru Spitalul Județean Reșița și a sponsorizat dotarea Grădiniței PP 8 cu mobilier modern, compania a alocat bani pentru echipa de fotbal Semenicul Văliug.

Echipa de fotbal Semenicul Văliug are planuri mari pentru noul sezon fotbalistic, iar acum, datorită investiției celor de la CEZ este mai aproape de a-și vedea obiectivele realizate. Ca urmare a unei sponsorizări de 4700 euro, fotbaliștii de la Văliug au primit echipament de joc nou și zece mingi. “Grupul CEZ în România împărtășește grija pentru o viață mai bună în comunitățile în care operează, iar sportul este una dintre direcțiile în care ne-am îndreptat permanent atenția în toate județele în care ne derulăm activitatea. Semenicul Văliug este o echipă cu suflet, care își doreste performanța și, prin urmare, ne împărtășește valorile și viziunea”,  a declarat Daniel Răduț, reprezentantul Grupului CEZ în România.

Colaborarea cu cehii merge mână în mână cu planurile de dezvoltare ale autorităților locale din Văliug. „Semenicul Văliug împreună cu Primăria și Consiliul Local Văliug doresc promovarea sportului în general și a fotbalului în special în comuna Văliug, exploatând tot ceea ce înseamnă produs fotbalistic, mai exact tineri talentați ai Văliugului, care împreună cu mai experimentații fotbaliști, transferați de la cluburi din Reșița și Bocșa să aducă Văliugul în fruntea fotbalului cărășean. Ca urmare, conducerea echipei Semenicul Văliug dorește să atragă cât mai mulți oameni de bine, precum Grupul CEZ în România,  care pot ajuta la promovarea sportului cu balonul rotund, oameni care pun pasiune și nu numai în tot ceea ce fac”, a precizat Adrian Tiuch, președintele FC Semenicul Văliug.