Crucea Roşie, Iepuraşul copiilor din Moldova Nouă

După ce, la sfârșitul lunii martie, 5.000 de cutii cu iaurt au fost distribuite persoanelor vârstnice cu posibilități materiale reduse de pe raza orașului Moldova Nouă, acum, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, cei de la Crucea Roșie s-au gândit să-i bucure și pe copii.

Administrația publică locală de la malul Dunării, prin reprezentanții tuturor bisericilor de pe raza orașului, dar și cu ajutorul angajaților primăriei, a reușit să împartă cele 900 de pachete cu dulciuri, venite de la Crucea Roșie, atât copiilor care provin din familii defavorizate, cât și micuților arondați bisericilor din: Orașul Nou, Moldova Veche, Măcești, Moldovița și Boșneag.

„Avem o relație foarte bună cu cei de la Crucea Roșie. Cel puțin, în ultima perioadă, au fost alături de noi și aduc mulțumiri echipei de la Reșița și întregului colectiv de la Crucea Roșie care s-au dovedit a fi foarte deschiși față de Moldova Nouă. Am primit dulciuri și sucuri pentru le distribui copiilor de pe raza orașului. Mulțumesc preoților și pastorilor din orașul nostru pentru ajutorul oferit în realizarea pachetelor prin voluntarii din rândul bisericilor. Mulțumesc voluntarilor și colegilor din primărie pentru implicare și pentru solidaritatea arătată”, a ținut să transmită edilul-șef de la malul Dunării, Adrian Torma.