UPDATE. Cristian Buică a fost furat! „Este chitara mea de suflet! Ofer recompensă!“

Cantautorul reşiţean a postat în urmă cu câteva minute, pe pagina de Facebook a Express de Banat, un anunţ-apel! Tocmai ce i-a fost furată chitara de suflet!

„Mi s-a furat chitara! Este vorba de Fender-ul din poză. Cel care a luat-o va încerca să o vândă, inevitabil! De aceea vă rog pe voi, prietenii mei, să-mi dați de știre dacă o vedeți pe undeva!! Ofer 100 de lei celui care mă ajută să o recuperez (chiar dacă este însuși hoțul!!!). Este chitara mea de suflet, iar lipsa ei îmi provoacă o durere de nedescris!!!“, este anunţul făcut de Cristian Buică, pe pagina de FB Express de Banat.

Muzicianul a postat şi o fotografie dintr-un concert în care partener de scenă al lui Buică era chiar chitara de suflet a acestuia.

Oameni buni, dacă auziţi că cineva pune în vânzare zilele acestea o chitară Fender, daţi-i de ştire celui care a compus, printre multe alte piese de succes, „Reşiţa mea“. Al cărei refren este acum parcă şi mai sugestiv:

„Toată viaţa mi-o ia

Şi mă ţine aşa,

Dar sunt mândru de ea,

Fiindcă ea e Reşiţa mea!“

UPDATE, ora 21.05

O oră mai târziu de la anunţul cu dispariţia Fender-ului său, Cristian Buică a revenit cu un nou anunţ: „Am găsit chitara!!! Mulțumesc tuturor pentru gândul bun!!!“ Mai rămâne acum ca Buică să ofere găsitorului recompensa. Deci să-şi dea lui suta de lei, bani de care ar cam trebui să-şi facă cinste.