Din Valea Domanului se vede iar Liga a II-a! Oprița a refăcut calculele promovării!

CSM Reșița a învins astăzi, în fața unor tribune nepermis de goale, cu scorul de 2-0 (1-0), Universitatea 2 Craiova.

Rosso-nerii au crescut mult la capitolele forță, determinare și încredere odată cu venirea pe banca tehnică a tripletei Oprița – Nofitovici – Tudor, iar asta se vede cel mai bine în teren, unde victoriile încep să se lege, iar jocul e tot mai consistent. Negoescu a deschis scorul încă din primul minut de joc și până la golul de 2-0, marcat de Breșneni, în minutul 83, reșițenii au mai ratat o sumedenie de ocazii clare. Reșița a fost clar astăzi peste a doua echipă a Craiovei și, totodată, a doua a seriei, chiar dacă oltenii au ținut mai mult de minge, astfel că în Valea Domanului se reaprinde speranța. Speranța promovării!

Cu două victorii în cele două meciuri care se vor mai juca în acest an, CSM are șansa să încheie 2017 pe locul secund. Care, de fapt, ar putea fi primul. E deja de notorietate faptul că liderul seriei, ACS Șirineasa, nu prea mai există în fapt. Modificările aduse statutului Asociaţiei „Clubul Sportiv Şirineasa” după înscrierea în campionat, cel mai probabil, echivalează cu interzicerea dreptului de promovare și chiar mai grav de atât. Astfel, locul doi capătă o miză uriașă, iar locul doi le este atât de accesibil elevilor lui Oprița. Mai ales că acesta a refăcut deja calculele promovării și are soluțiile necesare pentru ca obiectivul anunțat în vară să fie îndeplinit.

Meciul a fost câștigat prin multă muncă și dorință din partea jucătorilor. Băieții au avut astăzi o atitudine bună. Am avut situații de a marca, chiar ocazii foarte clare. În primele 15 minute am avut multe ocazii și puteam să închidem jocul. Îmi felicit jucătorii pentru ce au oferit astăzi pe acest teren. Nu cred că se putea mai mult. Importante sunt cele trei puncte și încercăm să câștigăm cele două meciuri până la final, pentru că așa ne-am propus, să terminăm pe locul doi. Dacă astăzi nu câștigam, ieșeam din cărți, nu ne mai interesa Șirineasa pentru că și Craiova se distanța și era foarte greu să mai recuperăm. Suntem la mâna noastră să terminăm anul pe locul doi”, a declarat Daniel Oprița.