CHIVU: „Şi-au bătut joc de banii mei!”

Fostul căpitan al naţionalei României a reacţionat dur după ce Express de Banat a prezentat povestea covorului sintetic cumpărat la mâna a doua de el pentru juniorii din Valea Domanului.

Decizia oficialilor clubului reşiţean de a achiziţiona un covor nou pentru a fi aşternut peste zgura din baza sportivă „Mircea Chivu” l-a deranjat foarte tare pe jucătorul lui Inter. Cristi Chivu cumpărase un covor sintetic folosit, dar şefii clubului au considerat că iarba este mult prea uzată şi au căutat soluţia prin care să achiziţioneze o suprafaţă nouă de joc. Au şi găsit-o, astfel că iarba cumpărată de Cristi Chivu cu 30.000 de euro stă deocamdată în curtea stadionului. O primă variantă era să acopere fosta piaţă de vechituri a Reşiţei, pentru a le fi de folos juniorilor de la Gloria. Apoi s-a luat în calcul fragmentarea covorului pentru a ajunge în curţile şcolilor din oraş.

Chivu a reacţionat ca urmare a acestor decizii, declarând pentru exclusivtm.ro: „Eu am vrut să fac o faptă bună. Reșița merita această donație. Practic, și-au bătut joc de banii mei. Atunci când le-am dat banii, ei au spus că e mană cerească pentru ei. Acum fac nazuri și spun că au și ei 30.000 de euro ca să își cumpere gazon. Normal că sunt supărat și mă simt înșelat”.

Chivu îşi luase angajamentul că va achiziţiona suprafaţa de joc cu ocazia ultimei sale prezenţe în Valea Domanului, prilejuită de dezvelirea bustului tatălui său. Milionar în euro, fotbalistul este adesea criticat de microbiştii reşiţeni care consideră că averea sa fabuloasă i-ar fi permis să cumpere un covor nou şi astfel ar fi evitat situaţia penibilă de acum.

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Daca in iunie 2012 banii dati de Cristian Chivu ar fi fost folositi imediat de conducerea de atunci al clubului si aici este implicat si consiliul local, acum stadionul de zgura ar fi fost acoperit si folosit la maximum. Tergiversarea acoperirii terenului este adevaratul motiv al supararii lui Cristi, din banii dati de acesta s-a achizitionat covorul cel mai ieftin si utilizabil la vremea aceea, alte oferte la pretul de 30.000 de euro neexistand la aceea data. Trebuie declansata o ancheta privind motivele pentru care covorul achizitionat din banii lui Chivu si… nu DE CHIVU, nu a fost montat! Cum de a gasit azi consiliul local bani de un covor nou si la ce pret fiind vorba de banii contribuabilor? Qued erat demonstrandum!