Un reșițean, favorit la Vocea României!

explo 1000x200

Rămas singur, după ce Gabriel Burduja a părăsit concursul, solistul are șanse mari să aducă trofeul la Reșița. 

Aflat în echipa Loredanei, Andrei Chermeleu s-a duelat cu o altă voce care i-a impresionat pe jurați: Alina Păun. Cei doi concurenți au venit în fața juraților de la Vocea României cu piesa „Suddenly”, cântată de frumoasa australiancă Olivia Newton–John și Cliff Richard. Jurații au rămas fără cuvinte, Horia Brenciu comentând faptul că cei doi au fost cele mai compatibile voci de până acum și a adăugat că dacă ar fi închis ochii ar fi fost convins de faptul că Alina este Olivia Newton John. În opinia Loredanei, acesta a fost „cel mai emoționant duet al serii”, din care reșițeanul Andrei Chermeleu a ieșit învingător, fermecând-o să îl aleagă pentru semifinalele live din concurs.

Stela vs Andrei

Un alt moment interesant a fost duelul dintre Stella, iubita reșițeanului Andrei Chermeleu, și Andrei Hangiuc, cei doi interpretând piesa „Beneath your Beautiful” a britanicilor Labrinth și Emeli Sande. Susținută de iubitul său din culise, Stella a ieșit învingătoare, cei doi concurenți dând naștere unui moment magic pe scena de la Vocea României. La finalul piesei, Andrei s-a așezat în genunchi în fața partenerei sale. „Mi s-a părut cel mai bun duet al serii”, a spus Randi, asistentul lui Moga. De asemenea, Stella l-a impresionat pe Şerban Cazan. „Ai arătat şi ai sunat ca o divă din America”. Smiley a ales să renunţe la Andrei şi să o păstreze în echipa lui pe Stella.

Moga şi Brenciu au reacţionat imediat şi astfel a început lupta pentru a-l câştiga pe concurent de partea lor. „Te identific cu mine, eu cred că dacă te naşti cu muzica şi dai de cine trebuie să te ghideze poţi să-ţi construieşti un drum”, a spus Marius în cadrul show-ului. În ciuda acestei pledoarii, Andrei a decis să i se alăture lui Horia.

foto: Vocea României

banner 970 x 250